Njezina sjena

Ova žena desna je ruka Kate Middleton, a zbog odanosti princezi ona joj je zahvalila zavidnim poklonom

Natasha Archer - 1 Natasha Archer - 1 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Archer - 13 Natasha Archer - 8 Natasha Archer - 7 Natasha Archer - 5 Natasha Archer - 9 Natasha Archer - 10 Natasha Archer - 12 Natasha Archer - 11 Natasha Archer - 6 Natasha Archer - 4 +22 Natasha Archer - 3 Galerija

Natasha Archer već je godinama vjerna djelatnica Kate Middleton, a princeza ju je u znak zahvalnosti sada promaknula i na novu poziciju.

Kate Middleton oko sebe ima puno suradnika, ali ova žena njezina je desna ruka i posebna pratnja kojoj vjeruje.

Upravo zbog toga nagradila je svoju dugogodišnju stilisticu Natashu Archer promaknućem u potpuno novu ulogu starije privatne izvršne direktorice.

O promaknuću Archer doznalo se nakon što ga je sama navela na svom profilu na LinkedInu, a kako piše Daily Mail, navela je kolovoz 2022. kao stvarni datum početka rada na spomenutoj poziciji.

''Natasha je zaslužila to promaknuće – nepogrešivo je diskretna i odana Kate. Povećanje plaće također je dobrodošlo. To imenovanje samo znači da ćemo Natashu još više viđati uz Kate u godinama koje dolaze'', za Daily Mail izjavio je bliski izvor.

Za britansku kraljevsku obitelj Natasha Archer radi od 2007. godine.
Počela je kao osobna asistentica Kate Middleton, 2014. godine postala je njezinom stilisticom, a zahvaljujući njoj princeza od Walesa uvijek izgleda besprijekorno.

Osim što je zaposlenica, Natasha je Kate i dobra prijateljica.

U siječnju je viđena kako napušta londonsku kliniku u automobilu punom cvijeća i darova nakon što je Kate boravila u bolnici zbog operacije abdomena.

Inače, Natasha je u braku s fotografom Chrisom Jacksonom, a njih dvoje također su bili prisutni na svim važnijim kraljevskim događanjima.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti, no novosti o njezinu oporavku nisu obećavajuće

Pogledaji ovo Scene ispred Buckinghamske palače - 1 Celebrity Briga građana za Kate Middleton poprimila je pomalo bizarne razmjere, ovi prizori podsjećaju na najtužniji dan u kraljevskoj obitelji

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 4 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 2 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 3 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 1 +24 In Magazin: Ana Koro i Jerko Marinić Kragić Celebrity Naš najzgodniji vaterpolist i samozatajna partnerica krstili su kćer, on se rijetkim obiteljskim prizorima pohvalio pred pratiteljima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson - 4 Dakota Johnson - 2 Dakota Johnson - 3 Dakota Johnson - 6 +26 Dakota Johnson i Chris Martin Celebrity Svijetu je već bez ustručavanja pokazala baš sve, a vjetar je i sada pronašao način da kroz škakljivi prorez pokaže previše

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene