Ne skriva koliko je voli

David Beckham uhvaćen je u veselim trenucima s kćeri, koja je postala prava ljepotica, nedavno su bili na meti kritika zbog svoga poljupca!

David Beckham i kći Harper - 7 David Beckham i kći Harper - 7 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i kći Harper - 8 David Beckham i kći Harper - 6 David Beckham i kći Harper - 5 David Beckham i kći Harper - 4 David Beckham i kći Harper - 3 David Beckham i kći Harper - 2 David Beckham i kći Harper - 1 Harper Beckham - 4 Harper Beckham - 2 Harper Beckham - 1 +16 Harper Beckham - 3 Galerija

David Beckham i njegova kći Harper Beckham uhvaćeni su u veselim trenucima, nitko ne vjeruje da je tako brzo izrasla u pravu ljepoticu.

Britanski nogometaš David Beckham uhvaćen je u razdraganim trenucima sa svojom jedinom kćeri Harper Beckham.

David i Harper šetali su se New Yorkom poslije ručka, a paparazzi su ih uhvatili dok je Beckham kćer zagrlio s leđa i škakljao je po rebrima, a ona se smijala.

Harper ima 12 godina, a već je izrasla u pravu ljepoticu te su se proteklih nekoliko mjeseci svi ugodno iznenadili jer se doima starijom nego što jest.

No naletjela je i na kritike zbog jednog videozapisa s ocem. Naime, David je na društvenim mrežama objavio video u kojem je ljubi u usta, što je izazvalo podijeljene reakcije javnosti. S obzirom na to da Harper ima 12 godina, mnogi smatraju da to nije pravilan način iskazivanja očeve ljubavi prema kćeri, dok drugi smatraju da je njihovo pravo da bliskost jedno prema drugome iskazuju na način koji njima odgovara.

"Jako sam nježan prema djeci. Tako smo odgojeni i Victoria i ja, a takvi smo i mi sa svojom djecom. Želimo pokazati svojoj djeci ljubav i, znate, veoma smo im privrženi", izjavio je nedavno Beckham na svom Instagramu.

"Kritizirali su me jer sam poljubio svoju kćer u usta. Svu svoju djecu ljubim u usta. Brooklyna možda i ne jer on ima 24 godine, moglo bi mu se to činiti malo čudnim", dodao je.

David i Victoria Beckham vjenčali su se 1999. godine a osim Harper imaju i sinove Brooklyna, Romea i Cruza.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Bivša predsjednica uhvaćena je usred prosinca kako se Zagrebom šeta u japankama, ali za to je imala logičan razlog!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 1 Celebrity Marija Šerifović izvela novorođenog sinčića u šetnju, pogledajte kako uživa u prvim danima majčinstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene