U čemu je njegova tajna?

Muškarac kojem žene sve opraštaju zbog lijepog lica: Suprugu je ostavio zbog kolegice, djeca ga javno blate, a i dalje je najveći holivudski miljenik!

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 6 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 2 +20 Brad Pitt - 2 Galerija

Brad Pitt slavi 60. rođendan, a tom smo se prigodom prisjetili kako se mijenjao tijekom karijere, ali i njegova turbulentnog privatnog života.

Holivudski miljenik Brad Pitt napunio je okruglih 60 godina, što se po njegovu izgledu nikada ne bi moglo zaključiti.

Kao i u jednom od njegovih najpopularnijih filmova, "Neobična priča o Benjaminu Buttonu", čini se kako Brad stari unatrag.

Brad je prvu zapaženu ulogu ostvario s 27 godina u filmu "Thelma i Louise", u kojem je utjelovio šarmantnog J.D.-ja, a od tada kao da ni dana nije ostario.

Još ima bujnu plavu kosu, a njegovoj mladolikosti doprinosi i zdrav način života. Glumac se odrekao alkohola te se već šest godina striktno drži veganske prehrane, a zasigurno ga mladim održava i njegova 32-godišnja djevojka Ines Ramon.

Osim izgledom, Brad je veliko zanimanje javnosti oduvijek privlačio i svojim ljubavnim životom. U prošlosti je ljubio brojne kolegice, uključujući Juliette Lewis i Gwyneth Paltrow, a Jennifer Aniston odveo je pred oltar.

Par se vjenčao 2000. godine na plaži u Malibuu, a ona je 2004. godine u jednom intervjuu otkrila da planiraju osnovati obitelj.

No, nedugo zatim objavili su da se razvode, a uskoro se doznalo da je Brad prevario Jennifer s Angelinom Jolie, u koju se zaljubio dok su zajedno snimali film "Gospodin i gospođa Smith".

Brad i Angelina, poznati i kao Brangelina, 2006. godine zajedno su dobili su kćerkicu Shiloh, a dvije godine kasnije na svijet su došli i njihovi blizanci Knox i Vivienne. Par je zajedno posvojio i sinove Paxa i Maddoxa te kćer Zaharu.

Vjenčali su se tek 2014, no Brad je već 2016. podnio zahtjev za razvod, a uslijedila je dugogodišnja sudska bitka oko skrbništva nad djecom i raspodjele imovine. Njihov razvod finaliziran je tek 2019. godine.

Njihova djeca svojim su nedavnim postupcima potaknuli nagađanja o lošem odnosu s ocem. Prvo se 18-godišnja Zahara odrekla očeva prezimena, a zatim se pročulo da je 19-godišnji Pax nazvao Brada užasnom osobom zbog koje njegovo četvero najmlađe djece drhti od straha.

Sve je to jako pogodilo Brada, a bliski izvori glumcu istaknuli su kako ga se lažno predstavlja kao lošu osobu.

No, čini se da ništa ne može uništiti njegov ugled miljenika žena, a kako je Brad izgledao na počecima karijere i koliko se (nije) promijenio tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Bivša predsjednica uhvaćena je usred prosinca kako se Zagrebom šeta u japankama, ali za to je imala logičan razlog!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 1 Celebrity Marija Šerifović izvela novorođenog sinčića u šetnju, pogledajte kako uživa u prvim danima majčinstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene