Nakon šokantnih snimki

Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

Ana Nikolić Ana Nikolić M.M./Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić Ana Nikolić Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta Rasta (Foto: PR) Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić Ana Nikolić Ana Nikolić +19 Ana Nikolić - 3 Galerija

Ana Nikolić pojavila se uništena lica na proslavi šestog rođendana kćeri Tare koju je dobila sa Stefanom Đurićem Rastom, a on je pokazao potpuno novi imidž.

Srpska pjevačica Ana Nikolić u posljednje je vrijeme bila tema regionalnih medija zbog šokantnih snimki u kojima je pokazala ožiljke na licu, nakon čega ih je pri izlascima u javnost vješto skrivala modnim dodacima, poput pokrivala za glavu i golemih sunčanih naočala.

Pisalo se kako se radi o posljedicama konzumiranja teških droga i opijata, a srpski su mediji prenijeli i da je nedavno završila u bolnici te zahtijevala je da sve bude u strogoj tajnosti, no ona je sve to demantirala.

A sada su je fotografi na proslavi šestog rođendana njezine kćeri Tare snimili s ožiljcima na čelu.

Ana je na kćerinu slavlje zakasnila čak tri sata, a za srpske medije otkrila je što joj je kupila.

"Swarovski figurice životinja, svima koje postoje u Swarovskom", kazala je, kako prenosi Nova.rs, a medijima je potvrdila i da je njezina kći baš to i htjela.

"Skromna je na mene, ja sam poznata kao skromna žena", dodala je kroz smijeh.

Proslavu je organizirao otac slavljenice i Anin bivši muž, pjevač Stefan Đurić Rasta, koji je za ovu prigodu zakupio vilu u Beogradu, a tema rođendana bili su Pokemoni.

Rasta, kojeg smo navikli vidjeti s dugim pletenicama, na rođendanu je pokazao novi imidž, zbog kojeg je gotovo neprepoznatljiv, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta vjenčali su se 2016. godine, ali par se nakon brojnih sukoba odlučio razvesti.

Njihov odnos je i dalje turbulentan, a prema posljednjim izjavama, trenutno se slažu i u kontaktu su zbog kćeri Tare.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling - 1 Tori Spelling - 2 Tori Spelling - 3 Tori Spelling - 4 +18 Tori Spelling - 5 Celebrity Tužan životni zaokret nekadašnje bogatašice i velike zvijezde: Odrasla je u vili od 165 milijuna dolara, a sada s petero djece živi u kamperu!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2010. godine - 4 Maja Šuput 2010. godine - 8 Maja Šuput 2010. godine - 1 Maja Šuput 2010. godine - 3 +20 Maja Šuput 2010. godine - 5 Nekad i sad Maja Šuput 2010. godine nije marila za fotografe pa je jahtom prošetala u toplesu, a onda legla u zagrljaj tadašnjem dečku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene