Kao prava manekenka!

Splitska glumica prošetala modnom pistom u prozirnoj haljini i pokazala zašto slovi kao jedna od najseksi Hrvatica

Ana Gruica Ana Gruica Milan Sabić/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 1 Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 7 Ana Gruica - 6 Ana Gruica - 8 Ana Gruica - 5 +6 Ana Gruica - 4 Galerija

Ana Gruica Uglešić nosila je modnu reviju Matije Vuice koja je održana na Peristilu u Splitu.

Modna dizajnerica Matija Vuica na Peristilu u Splitu predstavila je svoju novu kolekciju , a za reviju je angažirala i neke poznate Splićanke.

Pogledaj i ovo Ana Gruica i Boran Uglešić totalno se isklesala! Jedna od najzgodnijih Splićanki pohvalila se tijelom boginje, sve će vam biti jasno kad vidite njezine najnovije fotografije!

Zvijezda večeri svakako je bila pjevačica Severina Vučković, no veliku pažnju privukla je i glumica Ana Gruica Uglešić.

Gruica je pistom prošetala u glamuroznoj crnoj haljini koja je većim dijelom bila prozirna pa je otkrila djelić njezinih ubojitih trbušnjaka, ali i vitke manekenske noge. U Ulozi modela sjajno se snašla, a pokazala je i zašto slovi kao jedna od najseksi Hrvatica.

Fotografijama s revije pohvalila se i na svojem profilu na Instagramu.

"Hvala Matija Vuica što si mi omogućila da se osjećam kao božica svemira u svom rodnom gradu", napisala je u opisu galerije, a njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Savršena", "Bravo Ana", "Ubila", "Predivna! Ovdje se vidi tvoja hrabrost, ali i ranjivost, a vidi se i glumački talent", "Posebna", "Divoto", "Nema ništa draze nego kad kreneš gazit pistu", "Wow", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, kako za svoje manekenske sposobnosti, tako i za svoj izgled.

Ana se često na društvenim mrežama voli pohvaliti isklesanim tijelom na kojem naporno radi cijele godine, a ima i diplomu s Kineziološkog fakulteta.

Što se tiče njezina privatnog života, od 2018. godine je u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +10 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene