Radi divne stvari!

Ova Istrijanka u životu se suočila s brojnim nedaćama, a utjehu je pronašla u hobiju za koji pohvale stižu i na svjetskoj razini!

Zdenka Jakus Zdenka Jakus Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Jakus Zdenka Jakus Zdenka Jakus +0 Zdenka Jakus Galerija

Zdenka Jakus (49) ponosna je majka triju sinova, a ta Istrijanka nakon brojnih nedaća kroz koje je prošla utjehu je našla u ljubavi prema hrani. Ispekla je tako i najveću pincu na svijetu, a evo što smo još o njoj saznali.

Istrijanka Zdenka Jakus (49) ponosna je majka triju sinova. Veoma cijeni tradiciju, obitelj i zajedništvo te poštuje starije osobe, a ta natjecateljica showa "Farma More i Maslina" u intervjuu nam je ispričala više detalja iz svog života.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Prerana smrt majke natjerala ju je da se veoma rano počne baviti kućanskim poslovima i preuzme velike odgovornosti, ali se upravo tako i rodila njezina velika ljubav prema kuhanju i poštivanju života.

"Smrt majke sam preboljela, ali i nisam. Znam da je uvijek sa mnom, samo je jedna majka", rekla je emotivna Zdenka te je dodala kako bez svojih sinova ne bi uspjela ništa.

"Bez svojih sinova i njihovih djevojaka ja ne bih bila tu gdje sam danas. Najvažnije je slušati svoje srce, no puno mi je pomogla podrška obitelji i kolega na poslu, u svemu u životu", ispričala nam je Zdenka, koja se ima čime i pohvaliti.

Prva je ispekla najveću pincu na svijetu, tešku 36 kilograma, a kaže kako se ispod peke pekla čak pet sati.

Glumila je u glazbenim spotovima, u brojnim emisijama prezentirala istarsku gastronomiju i običaje, osmišljavala mozaične emisije, u potpunosti kreirala sadržaj i scenografije, organizirala snimanja za regionalnu televiziju gdje je pokazala lepezu istarske tradicije: domaće životinje, alate, poljoprivredne radove, pripremu tradicijskih jela, prikaz istarske svirke, pjesme i plesa. Od svih spotova najviše joj je u lijepom sjećanju ostao onaj za pjesmu "Fjaka" Alena Vitasovića.

O bivšem suprugu nije htjela govoriti.

"Bilo pa prošlo, život ide dalje", kratko je komentirala Istrijanka. Zdenka ne podnosi ljude koji jedno misle, a drugo pričaju i rade, a život ju je naučio da se makne od takvih ljudi. Na "Farmi" joj ništa nije teško raditi, čime je samo potkrijepila ono što je ranije istaknula, a to je da je - marljiva. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene