"Jedva čekamo"

Žanamari Perčić zapalila društvene mreže novim seksi fotkama u badiću, a otkrila je i novi hobi: "Baš si žena budućnosti"

Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić +19 Žanamari Perčić - 4 Galerija

Žanamari Perčić u novoj vrućoj objavi pohvalila se kako izbacuje novu pjesmu "To sam ja" nakon duže pauze.

Pjevačica i fitness influencerica Žanamari Perčić ispod nove objave najavila je kako izbacuje novu pjesmu "To sam ja" koja izlazi 24. kolovoza.

Objavila je niz fotografija na kojima pozira jahajući konja u dvodijelnom crnom badiću, a pažnju je mamila njezina istrenirana figura. 

Također, isticale su se i tetovaže na njezinom tijelu, ali i preplanuli ten.

Kosu je raspustila, a zavodljivi pogledi još su dodatno budili maštu njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Jedva čekamo", poručila je u komentaru Neda Parmać, a nadovezao se i Dalibor Petko "Uživaj".

"Baš si žena budućnosti", "Top si ženo, kapa do poda", "Woow", "Prejaka", "Goriš", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, nakon što su se mnogi zapitali gdje je nestao njezin suprug Mario, s kojim dugo nije viđena u javnosti, a odavno nisu objavili ni zajedničku fotografiju, Žanamari je sve razjasnila u podužoj objavi na Instagramu.

"Sve što sam htjela je zabaviti se sa svojom princezom... I zaista jesam jer s njom je svaki trenutak neprocjenjiv. Dugo već planiramo otići na jedan girls trip samo nas dvije. Izlet u predivni Trogir na Opera Selecta festival i reviju mojih dragih Elfsa koji Gabicu već znaju učinilo mi se kao idealna prilika. Osim što nas je dočekao najveći požar ove godine, dan poslije je čitav grad ostao bez vode. Unatoč tome bilo nam je lijepo te smo ostale i treći dan da bi otišle na izlet speed boatom. Iako imam ogromnu fobiju od brodova i valova izdržala sam taj izlet jer je Gabi mala avanturistica i jako je željela to doživjeti. Nakon svega stigle smo kući i mamu je dočekala medijska hajka umjesto odmora. I da... Mario je pronađen. Izgubio se u montaži spota, al' živ je i zdrav", napisala je pjevačica.

Žanamari i šest godina mlađi Mario, koji je također glazbenik, u braku su od 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrielu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 +27 Neda Parmać - 3 Celebrity Neda Parmać u sićušnom bikiniju istaknula je zavodljive atribute: "Još jedan dan ovakvog raja"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brač Film Festival - 5 Brač Film Festival - 6 Brač Film Festival - 1 Brač Film Festival - 2 +2 Brač Film Festival - 3 inMagazin Oskarovci na Braču! Kako je Hrvatska postala it destinacijom holivudskih filmaša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene