Ljubav među automobilima

Oni su jedan od najslađih domaćih parova, a ni u javnosti ne skidaju ruke jedno s drugoga

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju ove godine na bajkovitom imanju u Istri.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov, Iva Jerković, Kristina Bradač i Miro Radić, Marko Tolja, Sandi i Ilina Cenov, Indira Levak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Boris Banović, Ana Rucner, Ivana Marić, Filip Juričić, Boris Banović i mnogi drugi prošlog četvrtka zabavljali su se na predstavljanju najekskluzivnijeg voznog parka u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

A svakako najzaljubljeniji par među luksuznim automobilima bili su Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov.

Kao i uvijek pomno sređeni i modno usklađeni, par nije skidao ruke jedno s drugoga, a Maja je svom suprugu još jednom posvetila preslatki status i na društvenim mrežama pred 400 tisuća obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Sinoć se puno pričalo o autima i vožnji. Jedno je sigurno, najviše volim kad me on vozi", poručila mu je pored fotografije zaljubljena pjevačica na kojoj blista u njegovom zagrljaju.

Maja je na otvorenju prvog prodajno-servisnog centra Jaguar Land Rovera doslovno blistala u kratkoj haljini sa šljokicama koju je uparila s crnim modnim dodacima - debelim, kožnim remenom u struku, YSL torbom te neobičnim štiklama, dok se njezin Nenad odlučio za klasiku.

Maju i njezine osebujne kreacije gledat ćemo i ove nedjelje, 20. listopada od 20.15 sati u novoj epizodi "Supertalenta".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: Profimedia) +0 Carmen Electra (Foto: IMDB) Zanimljivosti Bila je seks-simbol 90-ih, a danas živi na staroj slavi: Pogledajte na što je spala slavna zečica  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene