Ljubav nije bol

Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao

Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Getty Images) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Jordyn Woods 1 (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Getty Images) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Galerija

Khloe Kardashian i Tristan Thomspon prvi put su uhvaćeni zajedno u rujnu 2016. godine.

Khloe Kardashian ponovno je ostala prevarena i ponižena.

Pogledaj i ovo showbuzz iskazao se u karanteni Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu?

I to sve zahvaljujući sada već bivšem dečku i ocu svog djeteta, košarkašu Tristanu Thompsonu, koji ju je ponovno prevario. A da stvar bude gora, to je učinio s najboljom prijateljicom Khloeine polusestre Kylie Jenner, Jordyn Woods.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Navodno je do prevare došlo tijekom zabave u domu košarkaša prošle nedjelje, a Jordyn je vilu napustila u ranim jutarnjim satima. "Svi su se gosti opušteno družili i pričali, pušili nargilu i pili, dok im u jednom trenutku nije rečeno da prestanu koristiti mobitele ili da napuste zabavu. Nakon što su pospremili mobilne uređaje, Kylieina najbolja prijatelja Jordyn Woods stigla je na zabavu. Thompson i ona se nisu odvajali jedno od drugog i njihovo ponašanje nije bilo samo prijateljsko. Nisu skidali ruke jedno s drugog", otkrio je neimenovani izvor za TMZ. Na Valentinovo se Tristan pak provodio s nekoliko ljepotica u jednom baru, a već tada je govorio kako su on i Khloe prekinuli, jer je to "najbolje za oboje".

Nakon što je 34-godišnja Khloe saznala za prevaru, objasnila je Tristanu da više ne postoji šansa da se pomire. Ako vas treba podsjetiti, ovo definitivno nije prvi put da je NBA zvijezda tako osramotila majku svoje 10-mjesečne kćerkice True. No krenimo od samog početka njihove romanse.

Prve glasine o novom paru javile su se početkom rujna 2016. godine, a već krajem duo je službeno potvrdio da su zajedno nakon romantičnog odmora u meksičkom San Lucasu. Prvo službeno pojavljivanje imali su nekoliko dana nakon toga na rođendanskoj zabavi glazbenika Flo Ride u Miamiju.

No samo 3 mjeseca kasnije sportaš je dobio sina Princea Olivera s bivšom partnericom Jordan Craig. Glasine tvrde kako se Tristan počeo viđati s Khloe dok je još uvijek bio s Jordan, u što nije teško povjerovati, a internet je prepun komentara kako je Khloe zakucala karma na vrata zbog ove prevare.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Za Božić 2016. godine Tristan je objavio prvu fotografiju s Khloe, čime je par postao služben i na Instagramu, a radilo se o fotografiji na kojoj poziraju zagrljeni u identičnim krznenim kaputima ispred automobila. Khloe je ubrzo učinila isto, a ovoga puta fotografija je nastala na dočeku 2017. godine. "Sretna Nova godina. Budite uvijek okruženi ljubavlju kakvu zaslužujete", napisala je pored fotografije na kojoj blista u zagrljaju novopečenog dečka. U travnju 2017. godine Khloe je u jednom intervjuu Tristana čak nazvala "onim pravim" te priznala kako nikada nije osjetila takvu vrstu ljubavi. Tada je otkrila i kako bi voljela postati majka, no da ne vrši pritisak ni na sebe niti na 7 godina mlađeg košarkaša.

20. prosinca 2017. godine Khloe je na Instagramu potvrdila ono o čemu se šuškalo mjesecima - da je trudna. Tada je zahvalila dečku što ju tretira kao kraljicu, a u narednim mjesecima nastavila je objavljivati zajedničke fotografije na kojima je par izgledao sretno i zaljubljeno. No, istovremeno, Tristan je nemilosrdno varao svoju trudnu djevojku, a najveći skandal dogodio se samo nekoliko dana prije nego je Khloe rodila.

Košarkašev preljub tada je uhvaćen na kameri, a isti dan procurila je snimka iz 2017. godine na kojoj se ljubi s dvije nepoznate djevojke. Kylie Jenner javila je Khloe što se događa, a zatim su ostale sestre sjele u privatne zrakoplove kako bi stigle u Cleveland i bile uz Khloe koja je trebala svaki čas roditi.

Unatoč skandalu, Khloe je ostala s Tristanom koji je bio s njom i na porodu. Kasnije je otkrila kako je bila u šoku kada je saznala vijesti, no odlučila je zbog kćerkice ostaviti skandal po strani, barem neko vrijeme. "Dobro da kamere nisu bile u Clevelandu sa mnom kad sam saznala za prevaru. Ima sreće što sam tad bila trudna 9 mjeseci. Nisam mogla vjerovati da se s takvim odvratnim stvarima moram baviti u bolničkoj sobi. Ipak, bez obzira na to što mi je učinio, nisam htjela oduzeti čar prvog susreta Tristana i True. Dijete ne bi trebalo biti kažnjavano zbog postupaka roditelja", otkrila je tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Starleta je lažljivom dečku na kraju sve oprostila, a obožavateljima je poručila da je ponosna na svoju snagu te da cijeni njihovo mišljenje, ali da je najvažnije što ona misli i osjeća.

Par je od ljeta 2018. godine viđen na nekoliko romantičnih odmora. U rujnu se javio još jedan preljubnički skandal, no nije imao veliki odjek u javnosti koja se već tada navikla na Tristanove izlete, no nikome nije bilo jasno što Khloe još uvijek radi s njim. "Curo, prestani se ponižavati, zaslužuješ bolje", poručivali su joj obožavatelji svakodnevno na društvenim mrežama.

Duo je poslednji put viđen zajedno u javnosti 13. siječnja tijekom noćnog izlaska i tada su izgledali sretno, no samo mjesec dana kasnije - novi šok. Najgori dio najnovije prevare jest što se radi o djevojci koju je proslavilo blisko prijateljstvo s Khloeinom polusestrom Kylie, a Jordyn i živi s njom i njezinom kćerkicom Stormi u vili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Njih dvije već su godinama nerazdvojne, no obitelj Kardashian sada vrši veliki pritisak na Kylie da prekine sve veze s Jordyn koju na društvenim mrežama vrijeđaju brojni obožavatelji slavne reality obitelji, iako zasad ne postoje dokazi da je između nje i Tristana doista bilo nešto.

Naravno, dio javnosti smatra kako je to samo još jedan namješteni skandal od strane reality obitelji koja živi od toga da se piše o njima. Vjerujemo kako ćemo uskoro saznati pravu istinu, jer u obitelji Kardashian baš ništa ne može ostati tajna...

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Brnabić (Foto: AFP) +0 Ana Brnabić (Foto: AFP) Celebrity Djevojka srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila sinčića, a znamo i ime

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +14 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Instagram) +2 Nataša Janjić (Foto: Instagram) Celebrity Dva dana nakon što je naša glumica rodila, njezina prijateljica otkrila ime bebe

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards (Foto: Profimedia) +4 Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Celebrity Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene