Sretne vijesti

Djevojka srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila sinčića, a znamo i ime

Ana Brnabić (Foto: AFP) Ana Brnabić (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Brnabić (Foto: AFP) +0 Ana Brnabić (Foto: AFP) Galerija

Ana Brnabić i Milica Đurđić zajedno su skoro 10 godina.

Partnerica srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila je sinčića u Beogradu.

Pogledaj i ovo Ana Brnabić i Milica Đurić Zajedno su 12 godina Premijerka Srbije i njena partnerica sa sinčićem su došle ispuniti svoju građansku dužnost, no jednu stvar zakon im još uvijek brani

Milica Đurđić rodila je u srijedu, kako prenosi Blic.rs, a informaciju su potvrdili i iz Ureda premijerke.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a par je dobio sinčića koji je dobio ime Igor. Milica se prethodno podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji.

Brnabić je vrlo tajnovita kada je u pitanju njezin privatni život, a javnost je za Milicu saznala u listopadu 2017. godine, a za njezinu trudnoću tek prije nekoliko tjedana. Brnabić je postala prva žena na ovoj visokoj poziciji u lipnju 2017. godine.

Od listopada se par često pojavljivao zajedno na raznim događanjima, a djevojke su zajedno skoro 10 godina. Navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice u jednom gay klubu.

Milica je cijenjena doktorica zaposlena na radiološkom odjelu Kliničkog centra Srbije, a javnost je očarala i svojom ljepotom.

Prema pisanju srpskih portala, koje je od samih početaka zanimalo koga ljubi njihova premijerka, obje su jako sretne i zaljubljene, ali i posvećene svojim karijerama, zbog čega se odlično nadopunjuju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +1 Karl Lagerfeld (Foto: Profimedia) Celebrity Zavoljeli su se na prvi pogled: Pepeo Karla Lagerfelda bit će dodan u urnu ljubavi njegova života

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +14 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene