Samozatajan par

Tia i Mario Mamić prošetali centrom Zagreba, nisu bili sretni kada su vidjeli fotoaparate

Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) +0 Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Galerija

Tia i Mario Mamić vjenčali su se u listopadu 2017. godine, a pokćrka političara Ljube Jurčića otad se povukla iz javnog života.

Ako se netko pažljivo skriva od fotografa, onda je to bračni par Mamić.

Pogledaj i ovo Severina Rijetke fotografije! Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Pritom mislimo na Tiju i Marija koji su jučer ipak uhvaćeni u centru grada u kojem su brojni poznati i manje poznati Zagrepčani i Zagrepčanke tradicionalno slavili Badnjak.

Atraktivni par nije mogao priči neopaženo: ona u raskošnom, bijelom kaputu, a on u sportsko-elegantnoj kombinaciji te oboje sa sličnim modelom sunčanih naočala.

Par nije izgledao presretno kada su spazili bliceve fotoaparata, no to ne čudi, jer oboje od samih početaka skrivaju svoju intimu kao zmija noge.

Podsjetimo, pokćerka političara Ljube Jurčića u listopadu 2017. godine udala se pripadnika klana Mamića. Par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama te očito shvatio da je "to to".

Vjenčanje je održano u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika, a mladenka je blistala u prekrasnoj vjenčanici poznate domaće dizajnerice Matije Vuice.

Iako je Tia prethodno imala otvorene profile na društvenim mrežama te je bila rado viđen gost raznih društvenih događanja, od udaje za Marija povukla se iz javnog života.

Oboje iza sebe imaju propale brakove te djecu, a čini se kako su tek sada pronašli istinsku sreću.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene