lijepa gesta

Naš poznati glumac ponudio pomoć starijim susjedima: "Ako mogu biti primjer bar pet, šest mlađih ljudi, evo"

Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Nova TV) +0 Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Galerija

Slavko Sobin je na svom profilu na Instagramu objavio post u kojem je napisao da nudi pomoć starijim susjedima u vrijeme krize koronavirusa.

Naš poznati glumac Slavko Sobin je na svom profilu na Instagramu u nedjelju objavio post u kojem je napisao da nudi pomoć starijim susjedima u vrijeme krize koronavirusa.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

"Ako nekome od "starijih" susjeda treba pomoć s odlaskom po namirnice i slično, dok traje ovo ludillo, slobodno se javite. Slavko", stoji na ceduljici kojom je glumac ponudio pomoć susjedima.

"Kad smo bili dica i igrali se ispred zgrade, bilo je najnormalnije da nam netko od starijih susida s prozora vikne da mu odemo po jaja i mliko. Otišli bi u dućan, odnili im gore, pitali Jel mogu dobit čašu vode i sišli se nazad igrat. Nit sam ja nešto pretjerano plemenit, nit je ovo moja ideja (hvala @modakomoda na postu iz susjedstva u San Franciscu) i dio mene čak misli da je seljački što ovo stavljam na instagram umjesto da to radim privatno i skromno, ali ako mogu bit primjer bar pet, šest mlađih ljudi, isključivo na temelju vlastitog odgoja, evo - ponudi pomoć. Tebi ništa, susidu sve", napisao je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad smo bili dica i igrali se ispred zgrade, bilo je najnormalnije da nam netko od starijih susida s prozora vikne da mu odemo po jaja i mliko. Otišli bi u dućan, odnili im gore, pitali Jel mogu dobit čašu vode i sišli se nazad igrat. Nit sam ja nešto pretjerano plemenit, nit je ovo moja ideja (hvala @modakomoda na postu iz susjedstva u San Franciscu) i dio mene čak misli da je seljački što ovo stavljam na instagram umjesto da to radim privatno i skromno, ali ako mogu bit primjer bar pet, šest mlađih ljudi, isključivo na temelju vlastitog odgoja, evo - ponudi pomoć. Tebi ništa, susidu sve.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Brojni fanovi su ga pohvalili, a istaknuli su kako je napravio lijepu gestu te obzirom da ima puno pratitelja, nadaju se kako će poruka doći do velikog broja ljudi te će mnogi napraviti isto.

Među komentarima na Slavkovom Instagramu oglasila se pjevačica Zsa Zsa te dizajnerica Matija Vuica koje su podržale glumca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene