Što se to sprema?

Kakve veze ova fotografija ima s Petrom Grašom? Naš glumac objavio je video u kojem je sve pokušao objasniti

Siniša Ružić Siniša Ružić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić +0 TLZP: Siniša Ružić kao Taylor Dayne Galerija

Siniša Ružić požalio se Petru Graši kojeg će utjeloviti u novoj emisiji, kako slijedi 15. show "Tvoje lice zvuči poznato", a on još nema pobjedu. Cijeli razgovor objasnio je u videu

Glumac Siniša Ružić podijelio je video na Instagramu u kojem je otkrio da je za večerašnji nastup u showu "Tvoje lice zvuči poznato" dobio savjet od Petra Graše

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Naime, Siniša se za novu emisiju i transfomirao u Grašu te izveo njegovu pjesmu "Fritula". "15. emisija, ja bez pobjede, trebam pjevati Grašinu Fritulu, što ću, kako ću, kampiram mu ispred kuće i zaskočim ga da mi da savjet, ima li nade za 51-godišnjeg pjevača od 110 kg koji ne zna plesati, a publika misli da ne zna ni pjevati??", napisao je Ružić pokraj videa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic)

Petar je pomogao glumcu i dao mu savjet da uvuče trbuh, pusti malo bradu, pojede šest, sedam fritula i popije tri rakije. Pojasnio mu je i kakve točno rakije moraju biti, a onda su i zajedno zapjevali "Fritulu". 

"Već si bolji od mene", našalio se Grašo. Sinišine pratitelje je oduševila zabavna snimka. "Siniša, zakon si sve znaš, plesati, pjevati, po meni nekada dobiješ premale ocjene, sad će tebe Grašo sve naučiti", "Legenda si, a i Grašo isto", "Odlični ste", komentirali su. 

Pjevač i glumac su se susreli na setu popularne domaće serije "Dar Mar" u kojoj Siniša ima ulogu, a Petar pjeva naslovnu pjesmu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic)

Natjecatelj showa "Tvoje lice zvuči poznato" nasmijao je i fotografijom s Nedom Parmać.

"Neda me hipnozom pokušava navesti da odemo na duple ćevape s trostrukim lukom tu negdje u Dubravi. A ja se još nekako odupirem", napisao je uz njihovu zajedničku sliku na kojoj je on poluzatvorenih očiju, a Neda stoji pokraj njega. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus proslavila 39. rođendan, pokazala i u čijem ga je društvu provela: "Jednostavno ne zna za ne"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene