Ona se ne odmara!

Pecinu Silviju snimio muškarac s kojim očito provodi puno vremena, a sada je jasno kako ostaje u top-formi!

Silvia Dvornik Silvia Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik Silvia Dvornik Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 +19 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Galerija

Silvia Dvornik ni preko ljeta ne odustaje od teretane, a sada je objavila snimke koje je snimio njezin trener.

Partnerica i suradnica pjevača Marka Pecotića Pece, Silvia Dvornik, pazi na svoju liniju tijekom cijele godine, a u tjelovježbi je nisu spriječile ni visoke ljetne temperature.

Silvia je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavila snimke iz teretane, na kojima izvodi vježbe za ruke, stražnjicu i noge, a snimao ju je njezin osobni trener, s kojim očito provodi puno vremena jer je u top-formi.

Silvia se na društvenoj mreži često voli pohvaliti i rezultatima tjelovježbe, a pratitelji je uvijek obasipaju komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Silvia Dvornik (@silviadvornik)

Podsjetimo, Silvia je postala poznata široj domaćoj javnosti kada se doznalo za njezinu vezu s Pecom. On je prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog Silvije.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor na setu serije Kumovi Vladimir Tintor - 1 Vladimir Tintor - 2 Vladimir Tintor +14 Vladimir Tintor Celebrity Slavlje na setu najgledanije domaće serije, čestitke ne prestaju pristizati: "Ovo sad već postaje tradicija!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 1 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 3 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 2 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 4 +26 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila je čovjeku koji ju je pratio po Rapcu, on ostao iznenađen: ''Čujem da me tražiš...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene