Bila je kratka

Severina odgovorila na optužbe bivšeg stilista koji tvrdi kako je besramno pokraden

Peter Movrin (Foto: Uros Abram) Peter Movrin (Foto: Uros Abram) Uros Abram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Peter Movrin (Foto: Uros Abram) Galerija

Severina i stilist Petar Trbović prekinuli su usradnju nakon 12 godina, a na njegovo mjesto stigli su Peter Movrin i Metod Črešnar.

Nedavno se saznalo kako su Severina i stilist Petar Trbović prekinuli suradnju nakon 12 godina.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njezin stilist čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida suradnje došlo je tijekom planiranja turneje 'The Magic Tour'. Trebao sam raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, zbog spomenutih razloga odlučio povući. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće", otkrio je tada za 24 sata Trbović.

Trbovića su zamijenili susjedi Slovenci, dizajneri Peter Movrin i Metod Črešnar, koje je Trbović javno optužio preko Instagrama kako su mu ukrali ideje za Severinine kostime.

"Čestitam Peter Movrin. Čudesna reinterpretacija mojih ideja za Severinine kostime. Magija krađe se upravo dogodila", napisao je stilist na Instagram storyju objavivši fotografije spornih kostima i vlastitih skica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Music ,dance & fashion show, thank you @petermovrin and to my love Metod... #themagictour #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #bajkazacijeluobitelj #split #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

A sada se oglasila i Severina. "Glazba, ples i modna revija. Hvala Peter Morvin i mojoj ljubavi Metodu", poručila je pjevačica koja je u nekoliko kostima zapalila rodni Split u kojem je započela spomenutu turneju.

Severinin tim se na Trbovićeve optužbe nije službeno oglasio, a Peter Movrin inače je vrlo cijenjen mladi dizajner u svijetu koji je dosad surađivao s glazbenim divama poput Rihanne, Beyonce i Lady Gage, ali i na hit-filmu "The Hunger Games: Mockingjay".

Također, talentirani Slovenac trenutno radi kao freelancer za Burberry.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene