"Dolazim u Glibovac"

Severina se prisjetila svojeg nastupa na Eurosongu prije 16 godina, pa jasno dala do znanja za koga sada navija

Severina Severina Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +0 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila snimku svojeg nastupa na Eurosongu 2006. uz koju je poručila da ove godine navija za predstavnicu Srbije Konstraktu.

Pjevačica Severina predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine s pjesmom "Moja štikla", a sada se na Instagramu prisjetila tog nastupa.

Pogledaj i ovo Severina Sve je pratila! Severina objavila niz poruka birača koji su se požalili na probleme na biračkim mjestima: ''Ovo je doslovno krađa glasova!''

Uz staru snimku s Eurosonga, jasno je dala do znanja i za koga navija ove godine, a usput se i malo našalila.

"Afrika paprika želi večeras puno sreće zdravoj umetnici i umetnicima. Kosntarkta, dolazim u Glibovac 2023." napisala je , a radi se o selu u Srbiji koje je Konstrakta nekoliko puta spominjala pa se na društvenim mrežama šale da će se tamo dogodine održati Eurosong.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Predstavnica Srbije je s pjesmom "In Corpore Sano" oduševila obožavatelje Eurosonga u drugoj polufinalnoj večeri, a u finalu nastupa predzadnja, odnosno 24. po redu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) +7 Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Nekad i sad Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu 33 godine nakon izbora izgleda kao da nije ostarjela ni dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene