A sve se činilo savršeno

Sandi Imerović oglasio se prvi put nakon razvoda fotografijom koju je ubrzo nakon objave i obrisao

Monika i Sandi Imerović (Foto: Instagram) Monika i Sandi Imerović (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Sandi Imerović (Foto: Instagram) Monika i Sandi Imerović (Foto: Instagram) Monika i Sandi Imerović (Foto: Instagram) +0 Monika i Sandi Imerović (Foto: Instagram) Galerija

Za najpoznatiji fitness par u Hrvatskoj, Sandija i Moniku Imerović, sedma godina doista je bila krizna.

Početkom studenog fitness par Sandi i Monika Imerović potvrdili su vijesti kako se razvode nakon sedam godina braka.

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

30-godišnja instruktorica fitnessa Monika i 35-godišnji svjetski i višestruki državni prvak u bodybuildingu Sandi slovili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni.

Sve se u njihovu odnosu činilo savršenim - voljeli su se, bili su najbolji prijatelji, partneri na treninzima, a i poslovni suradnici. Ipak, njihova ljubav nije uspjela prebroditi sve izazove.

"Ne postoje treće osobe, ne postoji neka velika drama. Ljudi se mijenjaju s godinama. Ja ću uvijek biti ležaljka, pritom misleći na sportske trkaće motore, a Sandi chopper. I to vam je slikovito zašto je priči došao kraj. Hvala vam na svemu. I samo gas. U svemu. Uživali smo u vama, vašoj podršci i svemu što smo vam imali pružiti, a uvijek je bilo iskreno i od srca. Uvijek dosljedni sebi. Tako i ležaljka ide dalje. Uvijek svoja", napisala je Monika, između ostalog, u emotivnoj objavi na Instagramu.

Sandi se sve dosad nije javno oglašavao, a onda je za prvu objavu na temu braka odlučio objaviti fotografiju koju je vrlo brzo i obrisao, no ne dovoljno brzo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Imerović (@monika.imerovic) on

Na njoj se nalazi slavni Captain America, odnosno glumac Chris Evans, koji nakon 70 godina provedenih u ledu izgleda svježe i odmorno, dok nakon 20 godina u braku izgleda kao starac.

"Samo kažem", napisao je Sandi, a dio obožavatelja odmah se u komentarima referirao na Moniku, pa je fitness mogul zbog toga očito i izbrisao spornu fotografiju. Monika se nije oglašavala nakon te objave svog, uskoro i službeno, bivšeg supruga.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene