Kakav skandal!

Sretno oženjeni princ zbog sočnog skandala izgubio titulu: Sud ga natjerao da prizna vlastitu kćer

Nicholas Medforth-Mills i njegova supruga (Foto: Facebook) Nicholas Medforth-Mills i njegova supruga (Foto: Facebook) facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Medforth-Mills i njegova supruga (Foto: Facebook) Nicholas Medforth-Mills i njegova supruga (Foto: Facebook) Nicholas Medforth-Mills i njegova supruga (Foto: Facebook) Nicholas Medforth-Mills i njegova supruga (Foto: Facebook) Nicoleta Cirjan (Foto: Facebook) Nicoleta Cirjan (Foto: Facebook) +0 Nicholas Medforth-Mills i njegova supruga (Foto: Facebook) Galerija

Rumunjski princ Nicholas Medforth-Mills nakon tri godine negiranja napokon je priznao svoju vanbračnu kćerkicu - i to pod sudskom prisilom.

Nicholas Medforth-Mills rumunjski je princ kojeg posljednjih godina prati cijeli niz afera i skandala, a najveći je upravo doživio svoj spektakularni rasplet. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ponosni tatica Prizor koji ne viđamo često

Naime, nakon dugogodišnjeg negiranja, 34-godišnji princ sudskom je odlukom primoran priznati svoje vanbračno dijete - svoju 3-godišnju kćerkicu. Nakon završenja sudskog procesa, Nicholas se morao obratiti i javnosti te u sramotnom obraćanju priznati da je začeo dijete u kratkoj aferi

Oglasio se i na svojoj Facebook stranici kako je doista on otac djevojčice koju je dobio s Nicoletom Cirjan, s kojom je do sada negirao apsolutno sve veze. No nije mogao negirati rezultate testa očinstva - koji je pokazao da je dijete kraljevskog podrijetla. 

"Kao rezultat mog inzistiranja da testiramo dijete na test očinstva, dokazano je da sam ja otac djeteta. Nicoleta Cirjan zadovoljna je rezultatom. S obzirom na kontekst i rezultat testa, od sada sam odgovoran za to dijete. Kako bih u startu zaštitio svoje dijete, želim da svaki dio njezinog života bude striktno privatan. Zbog toga više neću davati javne izjave na ovu temu", poručio je princ. 

I njegova se nekdašnja ljubavnica, majka djevojčice oglasila i napisala status kako "ovaj dan ne može biti više iznenađujuć no što je! Dobila sam lekciju iz strpljenja i znanje da na kraju istina uvijek pobijedi". 

 

Nicholas je unuk rumunjskog posljednjeg monarha, kralja Michaela i daljnji rođak kraljice Elizabethe II. Nakon izbijanja ovog skandala, princ je simbolično maknut iz linije naslijeđivanja te mu je onemogućeno da ikada zasjedne na tron. Tada je izgubio i službenu kraljevsku titulu. 

Nicholas je u sretnom braku s Alinaom-Mariom Binder, s kojom se vjenčao 2018. godine. Vidjet ćemo kako će ona reagirati na vijest da njezin suprug nekontrolirano sije djecu po svijetu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Getty) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) +5 Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Celebrity Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene