vatreno!

Milijarderka koju zovu i zločestom curom svjetske glazbene scene objavila provokativne fotke za promociju svog brenda

Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) +0 Rihanna (Foto: Profimedia) Galerija

Rihanna posljednjih dana promovira novu liniju svog brenda, a šuška se i kako planira korak dalje u vezi s AAP Rockyjem.

Časopis Forbes je nedavno objavio kako je Rihanna službeno milijarderka, s čak 1,7 milijardi dolara bogatstva, a "zločesta cura" svjetske glazbene scene ne namjerava stati na tome. Posljednjih dana promovira novu kolekciju svog brenda Savage x Fenty, a na Instagramu je objavila zamamne fotografije zbog kojih je mnogima ubrzao puls.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

"Upravo objavljeno", napisala je kratko RiRi uz fotografije na kojima pozira u zavodljivom donjem rublju. U prvom su planu njezine bujne obline, a 33-godišnja pjevačica je u pola dana dobila gotovo pet milijuna lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna nikada nije imala problema s golišavim izdanjima, a u javnost često izađe u oskudnim kombinacijama. Na to se ne buni ni njezin dečko, reper A$AP Rocky (32). Prije nekoliko dana se počelo šuškati da se par zaručio, no oni se o tome još nisu očitovali.

Inače, o vezi pjevačice i A$AP Rockyja počelo se govoriti nekoliko mjeseci nakon njezinog prekida s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020.

Pjevačica i reper prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da na nju ne gleda tim očima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene