godina zdravlja

Omiljena punašna glumica je smršavjela 18 kila i drugačije izgleda, do kraja godine planira ostvariti svoj cilj

Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Galerija

Rebel Wilson nedavno je ispričala kako su joj šefovi u Hollywoodu branili da smršavi te su joj za to plaćali, no odlučila je paziti na svoje zdravlje.

Glumica Rebel Wilson nedavno je 2020. godinu proglasila "godinom zdravlja", a kako bi do kraja ostvarila svoj cilj, redovito vježba te se drži strogih dijeta.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

40-godišnja Rebel posljednjih je tjedana iznenadila obožavatelje vidno mršavijom figurom, a već je smršavjela 18 kilograma. Prije nekoliko je dana ispričala za The Sun da su joj šefovi u Hollywoodu plaćali da ostane krupnija, no odlučila je poslušati sebe te krenuti zdravim putem. Smatra kako nije smjela mijenjati figuru zbog glumačke karijere.

Kaže da je sve počelo prošle godine kada je sa svojom prijateljicom posjetila centar ljepote, gdje su joj stručnjaci preporučili plan dijete, kojeg se od onda drži.

Radi se o režimu Mayr osmišljenom prije 100 godina, koji zagovara to da ljudi truju svoj probavni sustav hranom koju jedu zbog načina na koji je jedu. Filozofijom tog centra brojni su njihovi klijenti počeli drugačije razmišljati te su iz prehrane izbacili grickalice, promijenili su način na koji žvaču hranu te su se počeli drugačije hraniti.

Isto je napravila i Wilson. Ona je oduševljena novim režimom i od njega ne namjerava odustati, no ističe kako joj je vrlo važno da u svemu tome ostane zdrava te da se ne izgladnjuje. Cilj joj je doći do težine od 75 kilograma, a rekla je kako je vrlo ambiciozna po tom pitanju.

Rebel je dugi niz godina bila zagovornica žena s viškom kilograma i zagovarala je plus-size modele, a 2017. godine čak je dizajnirala vlastitu modnu kolekciju "Rebel Wilson X Angeles" za krupnije žene. Nekolicina njezinih fanova nije oduševljena što je glumica na dijeti, no ona im poručuje da paze na sebe te da slušaju svoj organizam.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene