Tko bi ga krivio?

Nakon niza neuspješnih veza srce mu je osvojila ova zamamna Izraelka s koje sada ne skida ruke

Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino (Foto: AFP) Quentin Tarantino (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +2 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Galerija

Slavni redatelj Quentin Tarantino izgleda sretniji no ikad u društvu svoje supruge Danielle Pick na premijeri svog novog filma "Once Upon A Time In Hollywood".

Talijanska premijera novg filma proslavljenog holivudskog redatelja Quentina Tarantina, "Once Upon A Time in Hollywood" okupila je noštvo novinara i zvijezda, a sam se redatelj pojavio sa svojom suprugom, mlađahnom pjevačicom i glumicom Daniellom Pick. 

Pogledaj i ovo Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Sve odjednom Bio je zakleti neženja, a onda je iznenada vjenčao 21 godinu mlađu ljepoticu koja sada čeka bebu

56-godišnji redatelj poznat po filmovima "Pakleni šund" i "Nemilosrdni gadovi" nikada nije izgledao sretnije. Zaljubljeno promatrajući svoju suprugu, 35-godišnju Izraelku koju je oženio prošle godine, Tarantino je djelovao kao smeteni školarac. 

Glamurozna Daniella pojavila se u crvenoj lepršavoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru i tanu put, a kosu je nosila opuštenu, u retro stilu. Redatelj je pak bio odjeven u jednostavno crno odijelo i crnu košulju, a sva mu je pažnja bila usmjerena samo k lijepoj Danielli koja ga je pred objektivima kamera neprestano ljubila i nježno dodirivala. 

Iako se par upoznao davne 2009. godine, tek su 2016. jedno u drogome pronašli srodnu dušu. Zaručili su se nakon godine dana veze, a redatelju je nakon mnogih veza sa slavnim damama ovo prvi brak. Iako je nekada bio zakleti neženja koji je odbijao i samu pomisao na zasnivanje obitelji - Daniella ga je smekšala. 

Tarantino je sada prvenstveno posvećen svojoj obitelji, a želio bi imati i djecu koju će odgajati u Izraelu. Prema njegovim riječima, uskoro će se umiroviti i jesti humus po cijele dane. 

Prije lijepe Izraelke su ga povezivali sa Sofiom Coppolom, Julie Dreyfus i Umom Thurman, no niti jedna ljepotica ga očito nije očarala kao vatrena dama u crvenom u čije se tamne oči redatelj tako zagledao na premijeri svog filma. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +5 Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Celebrity Danas saveznice, nekoć neprijateljice: Otkrivena istina "otrovnog" odnosa Kraljice i Kate Middleton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene