Archijevi prvi pokloni!

Princ Harry vratio se na posao tri dana nakon što je dobio sina, na putu ga dočekalo iznenađenje!

Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 2 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 4 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 5 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon što je javnosti predstavio sina, princ Harry zaputio se na službeni put u Nizozemsku.

Princu Harryju u ponedjeljak se ostvarila najveća životna želja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

On i njegova supruga Meghan Markle postali su roditelji dječaka, kojem su dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Samo tri dana od rođenja nasljednika vojvoda od Sussexa vratio se na posao. Trenutačno je u Nizozemskoj gdje je najavio Invictus igre, sportski događaj u kojem sudjeluju vojni veterani s invaliditetom, a koji je pokrenuo upravo on. Tamo ga je dočekala oduševljena masa, a jedna od obožavateljica kraljevske obitelji dala mu je i poklon za novorođenog sina.

Riječ je o plavo-bijeloj dječjoj igrački ukrašenoj zečevima, a iznenadili su ga i dječjim bodijem s natpisom Invictus Games, s kojim je i ponosno pozirao. 

Dok je princ na poslovnom putu, s vojvotkinjom od Sussexa u njihovu domu u Frogmore Cottageu trenutačno je njezina majka Doria Ragland.

Meghan i Harry Archieja su javnosti ponosno predstavili u srijedu

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) +6 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Celebrity Seks ikona: Proslavila se u erotskom trileru, a ni u 62. godini nije joj problem pozirati u toplesu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene