Video je hit!

Pogledajte kako su se članice žirija "Plesa sa zvijezdama" okomile na najstrožeg kolegu: "Aj mrš kući, nema ali..."

Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Nova TV 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri Plesa sa zvijezdama - 3 Žiri Plesa sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 +13 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Galerija

Članovi žirija popularnog showa ''Ples sa zvijezdama'' na TikToku su podijelili novi video, koji je postao pravi hit.

Članovi žirija "Plesa sa zvijezdama" često sudjeluju u zanimljivim videozapisima na TikToku, pa ih čak i sami snimaju, a jedan je u ponedjeljak osvanuo na profilu Franke Batelić. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni Studio - 5 slavio i ples sa zvijezdama! Stjepan Vukadin o priznanju koje je dobio MasterChef: ''Nema većeg komplimenta od toga, pokazatelj je to da radimo dobar posao''

Uz opis "Preživili smo s njim!" Franka je s kolegama Larisom i Markom popratila novi trend i našalilila se na Markov račun jer glasi kao onaj stroži član žirija.

"Aj mrš kući! Mrš, nema ali, mrš kući!" čuje se na TikToku dok Franka i Larisa glume da su ljute na Marka, koji se pokušava opravdati jer je opet dao niske ocjene.

@franka_officialmusic Preživili smo s njim😂😂 #fyp #foryou #plessazvijezdama #psz #live @plessazvijezdama.novatv ♬ original sound - Nijesmo mi od juce

"Kad je cijelu emisiju dobar pa na kraju da 3!" napisala je pjevačica. 

Obožavatelji u komentarima pak brane i podržavaju Marka te kažu da "cijene njegovu iskrenost" i kako "zna o čemu priča". 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Celebrity Franka napravila promjenu koja obožavateljima nije mogla promaknuti, a već je uspoređuju s J.Lo!

  1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +12 Filip Vidović, Paula Jeričević Celebrity Zbog Filipova pokojnog oca pred kamerama su tekle suze, a sada je sve raznježila njegova majka: "Moja zvijezda jedina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene