Potrošili hrpu novca

Konačno su je snimili golu, ali skupo ih je koštalo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priprema i snimanje je trajalo četiri dana, a HBO je za svaki taj dan morao platiti dodatnih 50.000 dolara.

Kraljica Cersei u subotu je u Dubrovniku odradila svoj 'Walk of Shame', scenu iz nove sezone 'Igre prijestolja' u kojoj potpuno gola hoda gradom, a snimanje te scene obavljeno je pod velikim mjerama sigurnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobili odbijenicu Htjeli snimiti kraljicu golu u dubrovačkoj katedrali, biskupija rekla - NE MOŽE!

HBO je za snimanje scene unajmio dodatnih 200 zaštitara kako ne bi procurila nijedna fotografija sa snimanja jedne od najkontroverznijih scena nove sezone, piše TMZ. Samo četiri člana filmske ekipe bila su prisutna na snimanju ove scene u kojoj je Lena Headey potpuno gola.

FOTO Ipak je prošetala gola Dubrovnikom!

Priprema i snimanje je trajalo četiri dana, a HBO je za svaki taj dan morao platiti dodatnih 50.000 dolara, jer osim dodatnih zaštitara, morali su platiti i vlasnicima trgovina u tom dijelu grada da budu zatvorene dok traje snimanje 'Walk of Shamea'.

Na snimanju ove scene bili su zabranjeni mobiteli, a svaki član tima morao je potpisati dodatni ugovor da nijedna fotografija neće procuriti van. U slučaju kršenja ugovora, kazna je 250.000 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene