Novi detalji

Otkriveno: Tajni dogovor majke Kate Middleton i princa Williama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova knjiga o popularnom kraljevskom paru uskoro će se naći na policama britanskih knjižara, a tamo su otkriveni novi detalji o Kate Middleton i princu Williamu.

Nije tajna kako su Kate Middleton i princ William bili dugo u vezi prije nego li su se konačno odlučili na bajkovito vjenčanje, no do sada se nije znao da je u svemu prste imala i Kateina majka Carole Middleton!

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

>> Odlično raspoloženi otvorili maraton - Princa je čuvala baka

Autorica knjige Katie Nicholl 'Kate: The Future Queen' piše kako je Carole bila uzrujana jer Kate nakon godina veza nije imala zaručnički prsten, a svoje je mišljenje i bojazni oko njihove veze je podijelila s Williamom, piše Daily Mail. Njih dvoje tajno su se sastali na Božić 2009. gdje su i iskreno razgovarali o budućim planovima.

William je tada rekao kako će zaprositi Kate, a već tada je poželio dijete te je obećao Carole kako će biti uključen u odgoj. Princ je održao svoju riječ, ubrzo je zaprosio Kate, a prije nekoliko mjeseci par je i dočekao svoje prvo dijete princa Georgea.

Roditelji Kate Middleton bili su i prvi koji su posjetili kraljevski par nakon što se rodio George, a aktivni su i u njegovom odgoju. No prije nego li su riješili sve nedoumice, Kate i William su na kratko prekinuli jer je on stalno izlazio i zabavljao se.

Upoznali su se 1999. na istom faksu, a cijela njihova kraljevska priča danas ih je dovela do jednog od najpopularnijih javnih parova. Prvi izbor fakulteta za Kate Middleton bio je Edinburgh, no upisala je St. Andrews nakon što je objavljeno da će tamo studirati princ William. Ostalo je povijest...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene