Zgodni ginekolog

Opet sretna nakon razvoda! Nataša pokazala novog dečka na premijeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Muzeju suvremene umjetnosti održana je premijera filma 'Ti mene nosiš' redateljice Ivone Juke, a glavna glumica Nataša Janjić iskoristila je priliku pa je i pokazala svoju novu ljubav.

Glumica Nataša Janjić nakon razvoda od Joška Lokasa opet ljubi, a sada se više i ne skriva.

Pogledaj i ovo showbuzz Numerologinja proriče Rastaje li se uskoro Tony Cetinski?

Dalibor Matanić: 'Ovo je trenutak kad netko upali reflektor i pokaže na teritorij koji je do sada bio pasivan'

Premijera filma 'Ti mene nosiš' bila je savršena prilika za pokazati svojeg novog odabranika, a njezin dragi ponosno je dao podršku lijepoj glumici. Marko Kišić je uspješni ginekolog koji gradi karijeri u Londonu.

Da je između njih ozbiljno, pokazali su i zajedničkim pojavljivanjem.

Inače, što se tiče filma 'Ti mene nosiš', riječ je o zanemarenoj djevojčici Dori koja mašta postati nogometna menadžerica. U njezin se život iznenada vraća otac odmetnik s kojim uspostavlja blizak odnos. Ives, redateljica sapunica, brine se o ocu koji ima Alzheimer. Kako gubi oca, sve više gubi i tlo pod nogama. Nataša, uspješna producentica sapunice, očekuje dijete. Kad joj se uz nagomilane probleme iz prošlosti pojave još teži, želi se suočiti s ocem s kojim je prekinula sve veze. Tri kćeri bore se za prihvaćanje, iskupljenje i nove prilike.

A veličini i važnosti samog filma zasigurno će doprinijeti i činjenica da dio filmske ekipe čine talijanski glazbenik i skladatelj Teho Teardo koji će hrvatskoj javnosti biti najpoznatiji po filmskom hitu poput “Il Divo” Paola Sorrentinija te Norman Nisbet poznat po velikim filmskim hitovima kao što su Melancholia, Girl with the Dragoon Tatto i mnogi drugi. Film karakterizira i odlična glazba u kojoj dominiraju glazbeni hitovi najpoznatijih glazbenih zvijezda regije koji su se odlično uklopili u viziju filma Ivone Juka i dali samom filmu jednu posebnu dozu emocije i šarma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene