Teško je odabrati...

Mislili ste da znate koji je najjači adut Nives Celzijus? Možda se predomislite nakon ove fotke

Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus otkrila je da misli kako je seksi pogled najjači adut koji netko može imati.

Nives Celzijus poznata je po svojim raskošnim tjelesnim atributima koje itekako voli isticati kada god i gdje god stigne, ali sada je naša 37-godišnja ljepotica otkrila kako ona zapravo smatra da je njezin najveći adut - pogled. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Glumica, pjevačica i spisateljica na svom je Instagramu objavila novi selfie koji je odmah skupio brojne lajkove, a na njemu zavodljivo gleda u objektiv.

"Pogled je najjači adut i točka. Šta mislite, o čemu razmišljam? Naravno! O tome kako će nam sutra u Vodnjanu biti najbolje ikad", napisala je Nives i mudro pozvala fanove na nastup. Odmah su joj se javile i njezine frendice Ivana Knoll i Ecija Ivušić.

"Jao maci", napisala joj je Knoll.

"Tvoj pogled je mljac", dodala je Ecija, a ravnodušni nisu ostali ni brojni Nivesini obožavatelji koji su ju zasuli komplimentima i lajkovima. Tako je jedan obožavatelj Nives rekao da sva sreća da više nema filmskih traka jer bi ih ona pogledom zapalila, a drugi su joj poručili kako joj je ovo jedna od najčednijih fotografija ikad. 

Sudeći po tome da je za ovu fotografiju dobila više od 12.000 lajkova, možemo zaključiti kako se fanovima Nives sviđa u svim izdanjima - i čednim i manje čednim. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogled je najjači adut i točka. Šta mislite, o čemu razmišljam ? 😇 Naravno! O tome kako će nam sutra u Vodnjanu biti #najboljeikad 🎤💃 #niveslive #samoveselo @sanjaagic #makeup #rapturhair

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Đorđe Balašević (Foto: PR) Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 +3 Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) Celebrity Nove detalje o stanju Đorđa Balaševića otkrio njegov sin: "Za sve koji pitaju kako je moj tata..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene