Blistala je!

Nina Badrić na prijamu Predsjednice pažnju plijenila u haljini s dekolteom i prorezom

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić na svečani prijam Predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović stigla je u izazovnoj kombinaciji.

Jedna od najuspješnijih domaćih pjevačica Nina Badrić bila je jedna od uzvanica svečanog prijama povodom Dana državnosti koji je organizirala Predsjednica Republike Kolinde Grabar-Kitarović na Pantovčaku, gdje je plijenila pažnju seksepilnom modnom kombinacijom.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Naime, Nina se pojavila u dugačkoj dekoltiranoj haljini na kopčanje, koja je imala i duboki prorez koji je otkrivao njezine osunčane noge. Nina se fotografijom s prijama pohvalila i na svom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj nasmiješena pozira sa sestrama Husar, Ivanom i Marijom.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Gospodine hvala. I sva tvoja slava je u mojima pjesmama i ja krećem iznova", napisala je uz objavljenu fotografiju.

Pjevačica se u Zagreb vratila sa zasluženog odmora s Hvara, nakon što je snimila spot za svoju novu pjesmu "Volim te, volim".

Nina je jedna od omiljenih pjevačica u Hrvatskoj i susjednim zemljama, a da je muška populacija slušatelja sluša jednako kao i ženska, možda najbolje dokazuje video koji je sama objavila na društvenim mrežama, a u kojem možemo vidjeti kako izgleda susret s njima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) +6 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene