Knoll doll

Najseksi hrvatska navijačica ne skida se iz bikinija, a dugim nogama i savršenom linijom zapalila je Split

Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Galerija

Ivani Knoll za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji proglašena je "najseksi hrvatskom navijačicom".

Naša najseksi navijačica ne skida se iz badića.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 1 sve je objasnila! Knoll u seksi rublju i halterima umirila fanove koji su se zabrinuli za nju: ''Ljudi, trebalo mi je...''

Naravno, radi se o Ivani Knoll, koja je za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji proglašena "najseksi hrvatskom navijačicom", a od laskave titule stvorila je biznis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Naime, Ivana je pokrenula liniju kockastih badića za sve one koji u svakom trenutku žele iskazati svoj nacionalni ponos, što je bio sasvim logičan potez obzirom na to da su ju kockice i proslavile te joj priskrbile više od 104 tisuće obožavatelja na Instagramu.

A da bi njima i potencijalnim kupcima bila primjer, Ivana je i sama uskočila u izazovne bikinije s vlastitim potpisom još sredinom lipnja, a otad se doslovno ne skida iz njih pokazujući besprijekornu liniju na svakom koraku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

A posebno je oduševila posljednjom fotografijom u izrezanom jednodijelnom badiću u ljetnoj pink boji, i iako se ne radi o njezinoj modnoj liniji, Ivana je oduševila obožavatelje te dobila pregršt komplimenata na račun dugih nogu i utegnutog tijela.

"Savršena", poručio joj je jedan od obožavatelja, a u našoj galeriji sami procijenite koji joj model najbolje stoji. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Kate Middleton, Archie i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) +3 Krštenje Archieja (Foto: Chris Allerton ©️SussexRoyal) Celebrity Prvi izlazak Meghan Markle i sina Archieja: Zašto javnost ponovno misli da je priredila predstavu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene