Promijenila je mišljenje

Rekla pa porekla – ipak se skinula!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miranda Kerr već je sa 13 znala da želi biti model, ali tada je razmišljala malo drugačije.

Australski supermodel Miranda Kerr već je sa 13 godina znala da se želi baviti modelingom, no tada nije razmišljala o nekim popratnim stvarima koje takva karijera nosi.

Pogledaj i ovo showbuzz Teška vremena Već sada imaju krizu u braku?

Ljepotica izašla bez donjeg rublja!

Godine 1997. mlada je ljepotica imala 13 godina, a intervju za televizijsku kuću ABC bio joj je među prvima u životu. Tada je razmišljala potpuno drugačije što se vidi u njezinim odgovorima.

'Ne mislim pozirati u donjem rublju' , odgovorila je voditeljici Tracy Grimshaw nakon što ju je ova upitala koju stvar nikada ne bi napravila u svojoj karijeri modela.

Na pitanje zašto bi željela biti model, Miranda je odgovorila da taj posao smatra zabavnim, uključuje druženje s puno ljudi, a da jednostavno obožava modu, piše Daily Mail

Od tada je prošlo 17 godina i Kerr je postala svjetski poznata manekenka. Udala se za poznatog ljepotana Orlanda Blooma s kojim ima sina Flynna. Nakon tri godine braka njihova se ljubav ugasila iako su oboje rekli da će se podržavati i voljeti zbog sina.

Obitelj Mirande Kerr progovorila je u dokumentarcu o privatnom i poslovnom uspjehu lijepe manekenke te njezinom odlasku iz Australije. Dokumentarac će ovog tjedna biti prikazan na jednoj australskoj televiziji,a u njemu Mirandina majka, otac, baka i brat zovu Kerr da se vrati u Australiju jer se otuđila od obitelji.

Mirandin otac izjavio je kako nije niti znao da mu se kćerka rastala, već ga je u telefonskom pozivu o tome obavijestio Orlando Bloom.

'Samo se nadam da će Flynn željeti provoditi vrijeme s bakom i djedom kad odraste', izjavio je otac.

Njezina je majka također rekla da su se ona i Miranda nekada čule svaki dan i da joj ona, usprkos svemu, i dalje šalje poruke podrške.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene