ne mari za zle jezike

Ponosno pokazuje utegnuto tijelo dok se otac njezina djeteta javno ispričava slavnoj reality sestri jer ju je varao s njom

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Galerija

Tristan Thompson je prije mjesec dana dobio dijete s Maralee Nichols, a ona je sada pokazala svoju nevjerojatnu figuru nakon poroda.

Maralee Nichols prije samo mjesec dana je dobila sinčića s košarkašem Tristanom Thompsonom, a na Instagramu je sada pokazala svoje nevjerojatno utegnuto tijelo. Objavila je fotku iz teretane, a čini se kako fitness manekenka ništa ne prepušta slučaju se se odmah primila posla da skine trudničke kilograme.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Prije nekoliko dana je DNK analiza potvrdila da je upravo Tristan otac njezina djeteta iako je on to mjesecima negirao, a serijski preljubnik još se jednom javno ispričao Khloe Kardashian, s kojom je bio u vezi kada je spavao s Maralee.

"Test očinstva potvrdio je da sam dobio dijete s Maralee Nichols. Veselim se zajedničkom odgoju djeteta, a ispričavam se svima koje sam na ovaj ili onaj način povrijedio. Ne zaslužuješ ovo", napisao je na Instagram storyju Thompson, a poruku je uputio Khloe Kardashian. To je ujedno bio i prvi put da je Tristan javno priznao kako je dobio treće dijete.

Maralee je zbog svega uposlila i svoje odvjetnike, koji su rekli kako je Tristan mjesecima širio laži te da nikada nije bilo upitno tko je otac njezina djeteta.

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) +0 Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Celebrity Slavna pjevačica potvrdila tužnu vijest, tijelo njezina 17-godišnjeg sina pronašli dva dana nakon što je prijavila nestanak

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 10 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 +3 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Celebrity Ćiro Blažević sasvim iskreno o bolesti s kojom se bori: ''Došao sam tu da kažem istinu, a ovo nisam rekao još nikome...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene