Njima se ovo ne događa

Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Screenshot Twitter 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 2 Galerija

Što je prethodilo ovom događaju između Meghan i Harryja, vrlo vjerojatno nikada nećemo saznati.

Kraljevskom paru ovakve se stvari dosad nisu događale.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Radi se o Meghan Markle i princu Harryju koji su imali prvi loš trenutak u javnosti ili se samo tako učinilo brojnim obožavateljima koji prate baš svaki korak svog omiljenog para.

Sve se dogodilo u nekoliko sekundi na balkonu Buckinghamske palače, no i to je bilo sasvim dovoljno da krenu priče.

Naime, Harry je tijekom službenog događanja stajao iza Meghan, a u jednom trenutku ona se okrenula prema njemu te mu htjela nešto reći, no nije stigla, jer ju je on poprilično ljutitog izraza lica odbio uz dvije, tri riječi.

Bivša glumica zatim se ponovno okrenula prema svom suprugu s pomalo šokiranim izrazom lica, no njegova je reakcija i ovaj put bila identična prethodnoj. Ipak, dio obožavatelja smatra kako Meghan nije bila šokirana, već tužna, što ćete morati sami procijeniti na snimci koja je objavljena na Twitteru.

Iako je normalno da se ljubavni parovi svađaju s vremena na vrijeme, ovo je prvi put da smo u toj situaciji vidjeli Meghan i Harryja koji se od početka u javnosti ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri te ostale emocije pomno skrivaju od znatiželjne javnosti. Tako je to kad si dio najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu.

Ovo je i prvi put da smo princa vidjeli s tako ljutitim izrazom lica, a što je prethodilo ovom događaju, vrlo vjerojatno nikada nećemo saznati.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Sara Moser (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) +1 Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Celebrity Prezgodne zvijezde serije "Na granici" plijenile pažnju u ljetnim kombinacijama
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene