Fit i u karanteni

Jedna od najljepših skijašica pokazala isklesanu figuru dok je prala auto samo u bikiniju

Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Instagram) Lindsey Vonn (Foto: Getty) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) +0 Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Galerija

Lindsey Vonn oduševila je obožavatelje jednom od posljednjih fotografija nastalih za vrijeme karantene u Los Angelesu.

Američka skijašica Lindsey Vonn kao većina njezinih sunarodnjaka vrijeme provodi u karanteni u svom domu u Los Angelesu, no trudi se da joj bude što zanimljivije, a zakinuti ne želi ni svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Tako je s 2 milijuna ljudi, koliko je prati na profilu na Instagramu, podijelila fotografiju na kojoj u bikiniju pere parkirani Land Rover svog zaručnika P.K.-a Subbana, u kojem su se smjestili bili njezini čupavi ljubimci.

"Otputili se u avanturu na prilazu. Bilo je vrhunski", napisala je Lindsey uz fotografiju koja se svima svidjela i čiji je opis sve nasmijao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

No ono što je sve posebno oduševila je njezina isklesana figura koja izgleda očaravajuće, čime je potvrdila da redovito održava formu i odrađuje svoje treninge. No tome se vjerojatno najviše veseli njezin zaručnik, inače igrač hokeja na ledu u kojeg je ludo zaljubljena.

"Mislim da se želimo vjenčati prije nego kasnije jer želimo imati djecu, a to je dug proces", bila je izjavila za magazin Us Weekly

Par se upoznao 2017. godine, a tad su počeli i izlaziti, dok je Lindsey  od 2007. do 2013. godine bila udana za Thomasa Vonna.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Celebrity Archie slavi prvi rođendan: Nakon dugo vremena objavljena njegova snimka u naručju mame Meghan

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene