Otac iza kamere

Archie slavi prvi rođendan: Nakon dugo vremena objavljena njegova snimka u naručju mame Meghan

Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) +0 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Galerija

Meghan Markle i princ Harry slave prvi rođendan svog sina Archieja.

Čini se kako Meghan Markle i princ Harry imaju slatke planove za današnju proslavu prvog rođendana svog sina Archieja, a pandemija koronavirusa neće ih spriječiti da ga proslave u Miamiju, koji je postao njihov novi dom nakon što su se službeno odrekli svojih kraljevskih titula.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Proslava je već započela, i to čitanjem knjige malenom Archieju, što je Meghan odlučila podijeliti s cijelim svijetom kako bi obilježila njegov poseban dan.

Sa sinom u krilu i ponosnim ocem Harryjem iza kamere, Meghan Archieju čita jednu od njegovih najdražih knjiga "Duck! Rabbit". Inače, Archieja rijetko viđamo u javnosti pa je ova snimka na kojoj se smiješi i proučava knjigu oduševila njegove obožavatelje.

Video je objavljen na Instagramu dobrotvorne organizacije "Save the Children UK" s ciljem prikupljanja sredstava za djecu i njihove obitelji koji se zbog koronavirusa nalaze u teškim životnim situacijama u Velikoj Britaniji, ali i širom svijeta. U istoj kampanji sudjelovale su brojne zvijezde poput Eddieja Redmaynea, Jennifer Garner i Lily James.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Stručnjakinja koja se bavi životima članova britanske kraljevske obitelji Katie Nicholl za OK! magazin otkrila je što možemo očekivati od današnje proslave.

"Meghan je sjajna kuharica i voli biti kreativna u kuhinji pa mislim da će biti zaposlena s pripremom rođendanske torte za Archieja. Vrlo vjerojatno to će biti organska torta, bez šećera, nešto zdravo za njezina jednogodišnjaka. Ako vrijeme bude dobro, mislim da će se zabavljati na bazenu. Archie već ima sve što može poželjeti pa neće trošiti novac na igračke i odjeću kao poklone. Pokloni će biti dobrodošli, ali cijenit će više one koji imaju sentimentalnu vrijednost ili nešto poput donacija za dječju dobrotvornu organizaciju ili za spašavanje životinja u divljini", zaključila je Katie.

Vjeruje se kako s obitelji stanuju dadilja, kućna pomoćnica i privatni zaštitari, ali unatoč tome Archie će biti odgajan drugačije nego njegovi kraljevski rođaci u Velikoj Britaniji.

"Govorit će američkim naglaskom i iskusiti potpuno drugačiju kulturu. Također će se družiti s djecom holivudskih zvijezda, a upravo će on biti najpopularnije i najtraženije društvo za igru", zaključila je stručnjakinja.

Uoči Archiejeva rođendan princ Harry odlučio je ugoditi supruzi i prodati svoje lovačke puške vrijedne 50 tisuća funti i odreći se tog hobija kojim se bavio gotovo cijelog života, prenosi The Sun.

"Moj ih je prijatelj kupio jer ih je želio, a ne zato što su pripadale Harryju, i ne želi se time hvaliti", izjavio je anonimni prijatelj kupca Harryjeva oružja.

Stručnjaci su i ranije predviđali kako će se Harry odlučiti na taj potez s obzirom na to da Meghan ne voli lov.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene