Totalni flashback na 80-e

Bila je slika i prilika pop-kraljice, sličnost je stvarno bila nevjerojatna: ''E, ja sam upoznala Madonnu, ali ti si ljepša!''

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić na Instagramu je otkrila koliko je uživala u ulozi pop-kraljice Madonne u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Lana Klingor Mihić u posljednjoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" vratila nas je u neka prošla glazbena vremena utjelovivši kraljicu popa Madonnu.

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

Lana je istinski uživala u svojoj transformaciji i nastupu, što se vidjelo na malim ekranima, a to je i sama priznala na društvenim mrežama nakon emisije.

"Ovo je bilo uživanje. Kak' je vama bilo? I fakat, hvala svima vama koji mi pišete u inboks, zaista je lijepo pročitati vaše poruke i osjetiti toliku podršku", napisala je Lana uz objavljene fotografije s pozornice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

Mnogi su primijetili i Laninu nevjerojatnu sličnost s legendarnom Madonnom. 

''E, ja sam upoznala Madonnu, ti si ljepša'', ''Odlično, flashback totalni na osamdesete i ovu fazu Madonne koju sam jako voljela. I nevjerojatna sličnost s Madonnom'', ''Izgledom sestra blizanka Madonne, šteta što nije bio neki od njezinih drugih hitova gdje bi tvoje glasovne mogućnosti više došle do izražaja, ali opet, bila si super'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Sličnost nije promakla ni članovima žirija.

"Nevjerojatna sličnost s Madonnom, prekrasna si", poručila joj je Indira Levak, a s njom se složio i Igor Mešin.

"Apsolutno izgledaš kao Madonna, ti si Madonna, kraljica popa", rekao joj je Goran Navojec.

Nives Celzijus izjavila je pak da je Lana prikazala Madonnu u njoj osobno najdražoj fazi.

"Madonna mi je najdraža u toj fazi. Sve je bilo jako krasno, lijepo te vidjeti kako plešeš", zaključila je Nives.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin +0 Slavko Sobin Celebrity Slavko Sobin konačno završio uz jednu od najljepših Hrvatica: "Već dugo to oboje priželjkujemo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene