Jedini kojeg ima sa suprugom

Evo kako izgleda najmlađi sin starog holivudskog šarmera, krenuo je njegovim stopama, ali je i uspješni sportaš!

Kurt Russell - 3 Kurt Russell - 3 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 1 Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 2 Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 3 Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 4 Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 5 Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 6 Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 7 Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 8 Kurt Russell i sin Wyatt Russell - 9 Wyat Russell - 1 +18 Wyat Russell - 2 Galerija

Kurt Russell ponosno je New Yorkom prošetao u društvu svog sina Wyatta Russella koji će uskoro dobiti i svoje drugo dijete.

Glumac Kurt Russell viđen je u šetnji New Yorkom u društvu svog sina Wyatta Russella.

Tata i sin dobro raspoloženja prošli su pored paparazza i neometano razgovarali, a prije toga ručali su u jednom turskom restoranu.

Wyatta je Kurt dobio u sretnoj vezi s Goldie Hawn, a i s mamine i s tatine strane 37-godišnji Wyatt ima polubraću i polusestre.

Još kao tinejdžer, Wyatt je otkrio da gaji ljubav prema glumi baš kao i tata i mama, a iza sebe ima već nekoliko uspješnih uloga.

Glumio je u ''21 Jump Streetu'', ''Black Mirroru'', ''Pjevaču i komičaru'' i brojnim drugim filmovima i serijama.

Osim glume, Wyatt je i profesionalni hokejaš. Ljubav prema ledu počeo je gajiti s tri godine kad ga je Kurt odveo na klizanje u pauzi od snimanja, a ubrzo je počeo i trenirati hokej. Prvo je igrao za ekipu u Vancouveru, a onda je igrao i za njemačku i nizozemsku ligu.

Od 2012. do 2017. godine bio je u braku sa Sanne Hamers, a onda se 2019. godine vjenčao s Meredith Hagner s kojom trenutno čeka i drugo dijete, a par već ima sina Buddyja Prinea.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 5 Ivana Vida - 6 +30 Ivana Vida - 7 Celebrity Domagoj Vida zasuo suprugu Ivanu skupocjenim rođendanskim poklonima, zbog kojih su joj potekle i suze: "Živim bajku!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 +10 Baby Lasagna - 2 Zanimljivosti Najveći favorit na Dori pomeo opaku konkurenciju na YouTubeu, s trona je uspio maknuti Aleksandru Prijović!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene