"Nedostaješ..."

Kiki Rahimovski ocu Akiju posvetio emotivnu objavu za rođendan: "Odmori se od onih koji su te umorili"

Kristijan Rahimovski Kristijan Rahimovski Kristijan Rahimovski/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Rahimovski Kristijan Rahimovski Aki Rahimovski - 7 Kristijan i Aki Rahimovski +0 Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Kristijan Rahimovski posvetio je na društvenim mrežama emotivnu objavu Akiju Rahimovskom koji bi danas proslavio 68. rođendan.

Kristijan Rahimovski podijelio je na svom profilu na Instagramu emotivnu objavu koju je posvetio svom preminulom ocu Akiju Rahimovskom koji bi na današnji dan proslavio rođendan.

Pogledaj i ovo Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Koliko emocija! Kiki Rahimovski nije krio suze na koncertu za Akija, jedna pjesma ga je jako dirnula: "Kako bi moj otac rekao, tako ću vam i ja..."

"Tata, sretan ti rođendan. Odmori se od onih koji su te umorili.. I zapjevaj sa mnom danas.. Ja hoću onu koju ti voliš... Nedostaješ .... Tvoje dete kreten...", napisao je Aki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kiki Rahimovski (@kiki_rahimovski)

"Nedostaješ Aki", "Sve najbolje Akiju", "Aki, zauvijek u srcu", "Zauvijek Aki", "Neka te anđeli čuvaju", "Nedostaje svima nama, Aki nezaboravna legenda. Ponekad mu zapalim svijeću u crkvi", "Najbolji, jedinstveni", neki su od komentara Kristijanovih pratitelja.

Aki je napustio ovaj svijet 22. siječnja 2021. godine. Rođen je 5. lipnja 1955. godine u Nišu, a malo nakon toga se s obitelji preselio u Skoplje. Još dok je imao sedam godina krenuo je u glazbenu školu te je učio klavir i pjevanje. U tinejdžerskim godinama već je djelovao u nekoliko bendova te je bio dio sastava Grupe Vakuum, Krvne braće i Grupe Torr.

Nedugo nakon njegove smrti, Parni valjak održao je i emotivan koncert u čast Akiju, a Arenu Zagreb napunile su tisuće duša i emocije. Tisuće okupljenih obožavatelja našeg legendarnog benda pjevalo je Kristijanom u jedan glas, a osim njega i Parnog valjka na koncertu su nastupili Dino Jelusić, Nina Badrić, Kristijan Rahimovski, Massimo Savić, Pero Galić, Filip Rudan, Neno Belan, Tina Rupčić, Bajaga, Gibonni i Davor Gobac i drugi.

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda Parni valjak su uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odali počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin Jelena Perčin i Lana Barić +26 Jelena Perčin i Lana Barić Celebrity Veliko slavlje kod Jelene Perčin: Pohvalila se lijepom vijesti zbog koje joj svi čestitaju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +25 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević ponosno istaknula obline u uskoj haljini poslije incidenta s prolaznicom koja ju je komentirala: "Je l' ono netko reko da je debela?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene