Koliko emocija!

Kiki Rahimovski nije krio suze na koncertu za Akija, jedna pjesma ga je jako dirnula: "Kako bi moj otac rekao, tako ću vam i ja..."

Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Galerija

Kristijan Rahimovski nastupio je na koncertu Parnog valjka "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki" koji je održan u čast njegova prerano preminulog oca Akija Rahimovskog.

Kristijan Kiki Rahimovski nastupio je na koncertu Parnog valjka "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki" kojim je odaa počast njegovu preminulom ocu Akiju Rahimovskom, a u nekim trenucima nije mogao sakriti suze u očima.

Pogledaj i ovo Kristijan i Aki Rahimovski Nedostaje mu Kristijan Rahimovski na tužnu se godišnjicu prisjetio oca videom koji tjera suze na oči: ''Borim se, uzalud...''

"Kako bi moj otac rekao, tako ću vam i ja večeras reći, dobro veče Zagrebe. Dobrodošli na proslavu života moga oca, pjevajte s nama svaku pjesmu, ljubim vas sve", poručio je Kristijan s pozornice, a kada je počeo pjevati pjesmu "Gledam je dok spava" nije mogao suzdržati suze, kao ni mnogi drugi u publici.

Tisuće okupljenih obožavatelja našeg legendarnog benda pjevalo je Kristijanom u jedan glas, a osim njega i Parnog valjka na koncertu su nastupili Dino Jelusić, Nina Badrić, Kristijan Rahimovski, Massimo Savić, Pero Galić, Filip Rudan, Neno Belan, Tina Rupčić, Bajaga, Gibonni i Davor Gobac i drugi.

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda Parni valjak su uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odali počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Kako je već prije bilo istaknuto, svi preostali koncerti prethodno najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” su otkazani.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +0 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Celebrity Nina u pripijenim hlačama od lateksa i majici s posebnom porukom zapalila atmosferu u prepunoj Areni, o ovome će se još pričati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene