Odavno je nismo vidjeli

Bivša predsjednica snimljena nakon dugo vremena, nije se puno promijenila od kraja mandata, a i frizura je ostala ista

Snimanje serije Dar mar sa Kolindom Grabar-Kitarović i Mijom Mikulec - 1 Snimanje serije Dar mar sa Kolindom Grabar-Kitarović i Mijom Mikulec - 1 In Magazin 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje serije Dar mar sa Kolindom Grabar-Kitarović i Mijom Mikulec - 1 Snimanje serije Dar mar sa Kolindom Grabar-Kitarović i Mijom Mikulec - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec - 3 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +2 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na događaju u jednom zagrebačkom hotelu u crnom odijelu i sa žutom maskom.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u utorak se pojavila na predstavljanju projekta Glas žena u sportu u zagrebačkom hotelu Westin.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Na događaju se pojavila u elegantnom crnom odijelu i crnoj majici s bijelim točkicama, a kombinaciju je podigla žutom maskom. Kosu je stilizirala u svoju omiljenu nisku punđu s pramenovima koji padaju preko lica, koja joj je tijekom predsjedničkog mandata postala zaštitni znak. Na skupu je održala i govor.

Zadnji put je fotkana u veljači ove godine kada se je se pridružila volonterima na Banovini i u sisačkom Caritasu je sortirala donacije za područja stradala u potresu, a otkako je prestala biti predsjednica, u veljači 2020. godine, ne pojavljuje se tako često u javnosti.

Inače, Kolinda je u ožujku ove godine dobila novi posao te je postala posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Bivša predsjednica se krajem prošle godine okušala i kao glumica i imali smo je priliku gledati u jednoj epizodi popularne humoristične serije Nove TV "Dar Mar".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina objavila fotku s egzotične lokacije, u zanimljivom badiću pokazala je utegnuto tijelo i guzu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene