opet prekinuli!

Mnogi su je kritizirali jer mu je pružila novu šansu, a on je još jednom dokazao da je serijski preljubnik

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) +0 Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Tristan Thompson i Khloe Kardashian ponovno su prekinuli, a vijest je stigla nakon što su njega uhvatili kako ulazi u sobu s tri djevojke.

Khloe Kardashian i košarkaš Tristan Thompson ponovno su prekinuli, javljaju svjetski mediji. Vijest o njihovom prekidu pojavila se nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke proteklog vikenda. Iako njihovi prijatelji tvrde kako je par prekinuo još prije nekoliko tjedana, prošlog su četvrtka spremno zajedno pozirali skupa s kćerkicom True te se činilo kako njihova ljubav i dalje cvjeta.

Pogledaj i ovo Tristan Thompson Nepopravljiv! Dok s jednom čeka dijete, po tko zna koji put uhvaćen je s drugom ženom kako ležerno šetaju ulicom

"Oni se odlično slažu i nema drame. Sve je otvoreno, no i dalje su istog mišljenja po pitanju kćerkice True te je planiraju zajedno odgajati", rekao je njihov prijatelj za PageSix.

Tristan je na jednom privatnom tulumu na Bel Airu proteklog vikenda nestao u sobi s tri djevojke, a od tamo je izašao pola sata kasnije. Prije privatnog tuluma, košarkaš je bio s prijateljima u jednom klubu gdje je ispijao skupa pića, a svjedoci su rekli kako je pipkao misterioznu ženu te je s njom izmjenjivao nježnosti.

Khloe ništa još nije komentirala, no čini se kako će požaliti što mu je pružila novu šansu nedavno. Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner. Ubrzo nakon toga su prekinuli.

Vrijeme lockdowna zbog pandemije Khloe i Tristan su proveli zajedno sa svojom kćeri, a ona je onda govorila kako je jasno da se on dosta promijenio.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene