Tako prirodna

Bivša članica Destiny's Childa koju mnogi pamte po starim hitovima zabljesnula u ležernom izdanju

Kelly Rowland (Foto: Profimedia) Kelly Rowland (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland (Foto: Profimedia) Kelly Rowland (Foto: Profimedia) Kelly Rowland (Foto: AFP) Kelly Rowland (Foto: AFP) Destiny\'s Child (Foto: AFP) +0 Kelly Rowland (Foto: AFP) Galerija

Kelly Rowland viđena je kako u ležernom izdanju kupuje mirisne svijeće.

Sjećate li se kultnog girl power glazbenog sastava "Destiny's Child" koji je palio i žario početkom 2000.-ih? Upravo iz te grupe karijeru je stvorila sada kultna diva Beyonce, a još su joj dvije dame pravile društvo na početku karijere. Bile su to Kelly Rowland i Michelle Williams, a sudbina te dvije pjevačice poprilično je drugačija od one Beyonce. Iako su se obje upustile u solo pjevačke vode, upravo je Kelly ta koja je požnjela veći uspjeh. 

Pogledaj i ovo Kelly Rowland (Foto: AFP) 39 joj je godina Bila je slatka članica kultnog ženskog sastava, a danas snima spotove u prozirnim haljinama

Kelly je u solo vode uplovila 2002. kada je izdala svoj prvi album, a do danas je prodala više od 40 milijuna albuma što je pozamašna brojka, no neusporediva u odnosu na poslovne uspjehe Beyonce. 

Ipak, unatoč tome što ju nije pratila planetarna slava, interes za Kelly nije potpuno nestao jer se mnogi i dalje vrlo rado sjećaju njezinih ranih hitova. 

Tako su paparazzi nedavno snimili lijepu Kelly kako kupuje i pomno bira mirisne svijeće u ležernom izdanju na Beverly Hillsu. 

Odjevena u traperice i crni čipkasti top koji je upotpunila šeširom i sunčanim naočalama, Kelly je svaku svijeću prvi pomirisala, a tek onda je odlučila o tome koje će kupiti. Mnogi tvrde kako je njezin osjećaj za stil nepogrešiv pa je tako i u ovoj kombinaciji zabljesnula svojom jednostavnošću i prirodnošću. 

Kelly trenutno većinu vremena provodi u Australiji gdje snima osmu sezonu australske inačice showa "The Voice".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chocolate Barbie ☁️

Objavu dijeli Kelly Rowland (@kellyrowland)

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Ireland Baldwin (Foto: Profimedia) Ireland Baldwin (Foto: Instagram) +5 Ireland Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako je slavni glumac reagirao na fotografiju svoje kćeri u mikro tangicama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene