sve je iznenadila!

Zvijezda naših hit-serija objavila urnebesan video s dečkom, kojeg inače baš rijetko pokazuje, a u vezi su već osam godina!

Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban i Igor Subotić Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban i Igor Subotić Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 3 Lucija Baban - 19 Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban +15 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban na Instagramu je objavila smiješni video svojeg dečka Igora Subotića.

Domaća glumica i dizajnerica Katarina Baban u dugogodišnjoj je vezi s diplomiranim kineziologom Igorom Subotićem, kojega rijetko pokazuje.

Pogledaj i ovo Katarina Baban skladan par Naša lijepa glumica objavila fotografiju s dečkom, kojeg rijetko pokazuje, a u vezi su već dugi niz godina

No sada je napravila iznimku i posvetila mu je šaljivu objavu na svojem profilu na Instagramu.

"Da mi je njegova glava samo na jedan dan..." napisala je Katarina uz video u kojem je usporedila Igora koji pleše i sebe koja se snuždena vozi u automobilu.

"Iza svake žene koja se stresira oko svega stoji muškarac kojeg istinski ništa ne zabrinjava", dodala je uz snimku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

"Ha-ha, ovo je takva istina", "Tako je i u našoj kući", "Priča mog života", "Kod nas je obrnuto", pisali su joj pratitelji koji su se prepoznali u njezinoj objavi.

Glumica je jednom prilikom otkrila da Igora poznaje još od srednje škole, a u vezi su od 2015. godine.

Nedavno je na Instagramu objavila i jednu njihovu zajedničku fotografiju s izleta u Sloveniju.

Katarinu smo gledali u brojnim domaćim hit-serijama, poput "Dar mar", "Drugo ime ljubavi", "Zlatni dvori" i "Najbolje godine", a krajem prošle godine ostvarila joj se i velika glumačka želja jer je dobila svoju prvu monodramu, "Puni pansion", u kojoj mijenja čak 22 uloge.

"Da mi je ovaj tekst došao prije dvije-tri godine ili više, mislim da se ne bih osjećala spremnom za njega. Došao je baš u pravom trenutku, kad je bilo pravo vrijeme da napravim sama sebi nekakav izazov i da odradim nešto što dosad nisam odradila", kazala je za IN magazin.

Također, uz to što je uspješna glumica, Baban stoji iza vrlo popularnog modnog brenda Lilith by Katarina Baban.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"  

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 +30 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene