Žive daleko od civilizacije

Tko je suprug Beckhamove ljubavnice? Upoznao ju je kad je bila na lošem glasu, a s njim se i potpuno povukla iz javnosti

Rebecca Loos Rebecca Loos Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Loos Rebecca Loos Rebecca Loos - 1 Rebecca Loos - 4 Rebecca Loos - 2 Rebecca Loos - 1 Rebecca Loos - 3 Rebecca Loos - 5 Rebecca Loos - 2 Rebecca Loos - 12 +19 Rebecca Loos - 11 Galerija

Rebecca Loos postala je velika tema medija nakon posljednjeg dokumentarca o Davidu Beckhamu, a njena afera sa slavnim nogometašem nije ju spriječila da pronađe ljubav svog života Svena Christjara Skaiaa.

Rebecca Loos postala je glavna tema medija nakon što je prije nekoliko dana izašao dokumentarac o životu Davida Beckhama i Victorije Beckham ''Beckham''. 

David je svoju suprugu Victoriju prevario s Rebeccom, a nogometaš i njegova supruga u dokumentarcu su progovorili o tom periodu. Ni nakon 20 godina nogometaš nije izravno priznao da je stvarno imao aferu s Rebeccom te je samo komentirao kao je to bilo najteže razdoblje u njegovu životu, a Victoria je izjavila i da je to bio jedini put u njihovu braku kada je osjećala da više ne pripadaju jedno drugome.

Sve to ponovno je dovelo u fokus Rebeccu, koja danas živi u Norveškoj daleko od očiju javnosti i ne želi opet proživljavati medijski linč kroz koji je tada prošla.

Unatoč tome što se proslavila zbog afere, uspjela je pronaći ljubav svog života, a evo i tko je njen sadašnji suprug.

Rebecca Loos i Sven Christjar Skaiaa upoznali su se 2008. godine na snimanju jednog reality showa, a vjenčali su se četiri godine kasnije.

Loos se tada susrela s brojnim kritikama, ljudi su tvrdili da je luda jer je naglo krenula u vezu s muškarcem kojeg je slabo poznavala, ali je sada presretna sa svojim životom.

''Svenu nikad ne bi palo na pamet prevariti me, nije sličan Beckhamu'', izjavila je povodom dokumentarnog serijala ''Beckham''.

Par ima dva sina - Magnusa i Liama, a žive u norveškim planinama, daleko od civilizacije. Sven je, inače, norveški liječnik.

Obiteljske fotografije rijetko dijeli na društvenim mrežama, ali nekoliko puta Rebecca je pokazala kako izgleda njezina obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REBECCA LOOS (@rebeccaloosofficial)

Podsjetimo, Rebecca, koja danas ima 46 godina, medijima je prodala priču o navodnoj aferi s nogometnom zvijezdom dok je radila kao njegova asistentica nakon njegova prelaska iz Manchester Uniteda u Real Madrid, a prema pisanju britanskih medija za to je dobila više od milijun funti. Nakon toga je sudjelovala u nekoliko realityja i pozirala je razgolićena na naslovnicama nekoliko muških časopisa uključujući Zoo i Playboy.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chaney Jones - 4 Chaney Jones - 5 Chaney Jones - 2 Chaney Jones - 3 +4 Chaney Jones - 6 Celebrity Bivša djevojka kontroverznog glazbenika uživa na odmoru u ženskom društvu, kad su bili u vezi, svi su pričali o skupom poklonu kojim ju je pokušao osvojiti!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andi Ismaili Supertalent - 12 Andi Ismaili Supertalent - 11 Andi Ismaili Supertalent - 10 Andi Ismaili Supertalent - 9 +22 Andi Ismaili Supertalent - 8 Celebrity Martinina reakcija na izvedbu ovog skromnog dječaka sve govori o njegovu talentu: ''Ti imaš 14 godina? Ja imam 48 i upravo si me ostavio bez teksta!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene