Od šiški, pletenica i irokeze

Prisjetili smo se svih kultnih frizura Davida Beckhama za koje tvrdi da ih nije radio kako bi privukao pažnju!

David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) Victoria i David Beckham - 1 David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) +18 David Beckham i Sandra Beckham - 3 Galerija

David Beckham kroz cijelu je svoju karijeru nosio različite frizure i često mijenjao imidže kojima je inspirirao dječake, ali i odrasle muškarce koji su željeli izgledati kao on.

Umirovljeni i jedan od najpopularnijih nogometaša svih vremena David Beckham tijekom svoje karijere dodatnu je pažnju privlačio čestim promjenama imidža i maštovitim frizurama koje su mnogima bile inspiracija, pa je tako nosio sve, od irokeze do opuštenih šiški i pletenica.

Frizure 48-godišnjeg Davida ponovno su se našle u centru pozornosti zbog dokumentarne serije o njegovu životu, a u kojoj se gledatelji mogu prisjetiti kako je izgledao. Neke je i prokomentirao i tvrdi kako ih nije nosio radi pažnje, baš kao što je nedavno progovorio o pletenicama koje su mu jedno vrijeme bile zaštitni znak.

Njih je nosio i prilikom povijesnog susreta s južnoafričkim predsjednikom Nelsonom Mandelom 2003. godine, nakon što mu je prijateljica frizerka predložila da ih isproba.

"Pitao sam je može li učiniti nešto s mojom kosom, a ona je rekla: 'Želiš li pletenice? Bilo je bolno kada mi ih je radila, ali svidjele su mi se. Ljudi me znaju pitati žalim li zbog svojih frizure, zapravo ne, možda samo zbog njih", priznao je u jednom od intervjua.

A prije nekoliko mjeseci pohvalio se novim imidžem i drastičnom promjenom frizure, a koja je njegove obožavatelje podsjetila na njegov kultni stil s početka 2000-ih i pokazao kratku kosu.

"Ništa se nije puno promijenilo, bilo mi je dosadno pa sam se ošišao", napisao je tada.

A svih Davidovih frizura i čime je to inspirirao tisuće obožavatelja prisjetite se u našoj galeriji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 7 +16 Natalie Imbruglia - 6 Nekad i sad S bujnih oblina pažnju na ovoj lijepoj ženi ukralo je nešto drugo, a evo što ona kaže u čemu je zapravo njezina tajna: "To je vjerojatno najbolje!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski Toše Proeski i Antonija Šola Toše Proeski Gibonni na komemoraciji za Tošea Proeskog +20 Maja Šuput na komemoraciji za Tošea Proeskog Celebrity Prije 16 godina svi su plakali zbog Toše Proeskog, a nekoliko sati prije tragične nesreće dao je priznanje koje ledi krv u žilama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene