ludo zaljubljeni

Bivši muž Sofije Vergare pohvalio se fotkom nove djevojke nakon samo mjesec dana od službenog razvoda, evo i kako izgleda zanosna plavuša!

Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Getty Images 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Manganiello i Caitlin O'Connor Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 1 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 11 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 10 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 9 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 8 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 7 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 6 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 5 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 4 +19 Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 3 Galerija

Iako od razvoda s kolumbijskom zvijezdom Sofijom Vergarom nije prošlo dugo, sada Joe Manganiello ljubi zanosnu plavušu.

Joe Manganiello dao je svima do znanja da je zaljubljen u Caitlin O'Connor tako što je s pratiteljima podijelo fotografije na Instagramu s romantičnog spoja uoči Valentinova.

Pogledaji ovo Joe Manganiello i Caitlin O'Connor - 8 Celebrity Joe Manganiello nakon rastave od Sofie Vergare ljubi plavušu, evo tko je njegova nova partnerica nakon zanosne Kolumbijke!

47-godišnji glumac, koji se nedavno razveo od Sofije Vergare, Valentinovo je proveo na koncertu grupe Tool s Caitlin te je objavio fotografije na kojima ju mazi dok su slušali rock bend.

Koja od ovih ljepotica mu bolje pristaje?

  • Sofia Vergara
  • Caitlin O'Connor

Ukupno glasova:

Caitlin je također pozirala s raskošnim buketom crvenih ruža i bombonijerom.

Prije ove objave, TMZ je otkrio da se par uselio zajedno. Izvor je rekao da su Manganiello i O'Connor jako zaljubljeni te da su povezani zbog svojih korijena iz Pittsburgha i strasti prema putovanjima. 

Pogledaji ovo Caitlin O'Connor Zanimljivosti Jednu od najljepših žena zamijenio je 18 godina mlađom plavušom, pogledajte kakvim ga je to fotografijama osvojila!

Podsjetimo, Joe se nedavno službeno rastao od kolumbijske zvijezde Sofije Vergare, glumac je u nedavnom intervjuu otkrio da je razlog prekida bio što je on htio djecu, a ona ne.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +25 Ana Sasso Nekad i sad Splićanki za kojom je 80-ih uzdisala cijela Jugoslavija danas nitko ne bi dao 61 godinu, a sada za to ima i potvrdu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos - 5 Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 3 Nika Antolos - 2 +25 Nika Antolos - 1 inMagazin Naša pjevačica o teškoćama s kojima se suočila kroz život: ''Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene