svima zapeo za oko

Najseksi zatvorenik gol marširao u prosvjedu, ponosno je pokazao isklesano i tetovirano tijelo

Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Jeremy Meeks (Foto: Getty) +0 Jeremy Meeks (Foto: Getty) Galerija

Jeremy Meeks je na prosvjedima u Los Angelesu bio sa svojim 11-godišnjim sinom, a svi su se za njim okretali jer je bio bez majice.

"Najseksi zatvorenik na svijetu" Jeremy Meeks nastavlja s marširanjem na prosvjedima, a fotografi su ga ulovili na ulicama Los Angelesa s njegovim sinom Jeremyjem Jr.-om (11).

Pogledaj i ovo showbuzz I oni su na ulicama Uznemirujuće tvrdnje zvijezda koje su se pridružile prosvjedima u SAD-u: "Pucali su na nas bez ikakvog razloga"

Priključio se tisućama prosvjednika koji su odlučili dići svoj glas zbog ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda. Na prosvjedu se pojavio bez majice te je pokazao svoje istetovirano i isklesano tijelo, a mamio je poglede cijelo vrijeme.

Sina je dobio iz braka s bivšom suprugom Melissom Meeks s kojom je osam godina bio u braku, a dvojac je ponosno stao uz sve koji su digli glas protiv nasilja. Posljednjih nekoliko dana često je davao podršku prosvjednicima diljem SAD-a, a nedavno se i oglasio o svom zatočeničkom iskustvu te je otkrio što je sve proživljavao.

Zahvaljujući svojoj prirodnoj ljepoti nakon izlaska iz zatvora Meeks je dobio brojne angažmane u svijetu mode, a njegova ga je pojava dovela i do tjedna mode u Milanu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene