'Osjećam se odlično'

Ne liči na sebe - Nova frizura tako drugačija od one koja ju je proslavila 90-ih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Jennifer Aniston skratila je svoje plave uvojke po kojima je bila poznata tijekom cijele karijere. Zapravo, dirnula je u 'rachelicu' - frizuru koju je upravo ona proslavila.

Jennifer Aniston je pokazala frizuru na koju se odlučila nakon mnogo promišljanja te za Vogue.com objasnila što ju je navelo da se ošiša.
'Gledala sam televiziju i ugledala frizuru koja mi se svidjela. Fotografirala sam je i poslala svom frizeru Chrisu. On mi je rekao - 'To je stilistica Lawren Howell iz Voguea!', a ja sam tada obznanila kako se želim upravo tako ošišati', otkrila je 44-godišnja glumica koja je pritom opisala i osjećaj koji je 'dobila' s novom frizurom.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

>> Angelina opet uspjela razbjesniti Jennifer!

'Osjećam se odlično. Osjećam se znatno lakše nego prije', zadovoljna je Jennifer koja je premijerno pokazala novu frizuru tijekom posjete bolnici gdje su je snimili paparazzi.

Tako je Jen okrenula još jednu stranicu po pitanu svoje slavne frizure 'rachelice' koja ju je 90-ih godina proslavila u hit seriji 'Prijatelji'.

Paralelno s novom frizurom pojavile su se i nove glasine kako je glumica ovog puta zaista trudna sa svojim zaručnikom Justin Therouxom. Dodatnu težinu ovim glasinama daje i činjenica kako je Jen snimljena pri izlasku iz bolnice u kojoj je bila na pregledu kod ginekologa.

Jennifer je odabrala pravi trenutak za promjenu frizure jer je napokon gotova s promocijom filma Life Of Crime po svjetskim crvenim tepisima, a uskoro kreće s promocijom preparata za kosu marke Living Proof čija je ne samo glasnogovornica već i suvlasnica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene