Potez za pohvalu!

Ranije je progovorila o problemu s aknama i izazvala neočekivane rekcije, a naša pjevačica sad ponosno pozira bez šminke

Zsa Zsa Zsa Zsa DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa Zsa Zsa - 2 +0 Zsa Zsa (Foto: Instagram) Galerija

Zsa Zsa je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke i dobila brojne komplimente za svoj izgled.

Pjevačica Jelena Žnidarić (26), poznatija kao Zsa Zsa, u srpnju prošle godine odvažila se na hrabar potez i na svojem je Instagramu podijelila fotografiju kakvu se mnogi u današnje vrijeme ne bi usudili.

Pogledaj i ovo Zsa Zsa - 12 Sretni u ljubavi Naša pjevačica objavila fotografiju s dečkom kojeg ne pokazuje često, no ovaj put je imala poseban razlog!

Nakon što se od puberteta borila s aknama koje je prije svakog izlaska prekrivala šminkom, odlučila je pokazati kako izgleda nenašminkana i otvoreno progovoriti o svojem problemu s kožom. Tada je priznala i kako se bojala kako će javnost prihvatiti njezine akne, a izazvala je lavinu pozitivnih reakcija. Osim što su joj obožavatelji poručili da je prekrasna bez šminke, potaknula je i druge da nauče više voljeti sebe bez obzira na sitne nesavršenosti.

A Zsa Zsa je od tada na svojem Instagramu, ali i za medije, nastavila otvoreno pričati o svojim problemima s kožom i samopouzdanjem, i pokazivati lice bez šminke, a nisu prestali pristizati ni komplimenti.

"Uopće se ne šminkam zadnjih dana... Neki switch mi se desio u glavi od ljeta i uopće nisam 'pop star' verzija sebe! Al' kaj ja pričam, ja ni nisam pop star, ima smisla. Ja sam samo popped star, puknuta k'o kokica. Volim biti prirodna i slušati svoju intuiciju... a intuicija mi trenutno govori da se ne trebam šminkati ni češljati jer ionako sam stalno pod maskom i šiltericom, a susjedi su već navikli na moja raščupana izdanja i vesele modne kombinacije po dvorištu. Iskreno, baš guštam!", napisala je pjevačica pored nove fotke na kojoj je nenašminkana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

"Predivna si", "Ne treba lijepoj ženi šminka", "Bravo djevojko draga", "Prirodna ljepota je in", "Prelijepa i sa šminkom i bez nje", nizale su se pohvale ispod fotke za koju je Zsa Zsa skupila i na tisuće lajkova.

"Ovo je moja koža, nije savršena kao ni nitko na Instagramu, bez fotošopa, svjetlo, kuteva... Nije savršena", kazala je Zsa Zsa za IN Magazin u prosincu prošle godine, a tada su je podržale i druge poznate Hrvatice koje također sve rjeđe osjećaju potrebu za šminkanjem.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene