Prvo službeno ljeto

Najbogatiji čovjek svijeta ne skida ruke sa svoje atraktivne ljubavnice

Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) +1 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Galerija

Jeff Bezos je vijest da se razvodi objavio 4. travnja, a samo dan kasnije Lauren je otkrila kako se razvodi od tadašnjeg supruga.

Najbogatiji čovjek na svijetu i osnivač Amazona Jeff Bezos odlučio je ljetni odmor provesti daleko od kuće, točnije u Europi.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Ucjenjivali ga Najbogatiji čovjek na svijetu tuži američki časopis: ''Rekli su da će objaviti moje gole fotografije''

No, ako ste pomislili kako je sam, gadno ste se prevarili, jer mu na luksuznom odmoru kakav i priliči tako bogatom čovjeku, društvo radi njegova bivša ljubavnica te sadašnja partnerica Lauren Sanchez.

Podsjetimo, zbog atraktivne televizijske voditeljice, Bezos se rastao sa suprugom Mackenzie nakon čak 25 godina braka. Iako javnost nije vjerovala u uspjeh ovog para te se Lauren od početka prikazivala kao žena željna novca, par je nerazdvojan, a Bezos doslovno ne skida ruke s atraktivne partnerice.

Par se s prijateljima posljednjih dana nalazi u talijanskom Portofinu koji je izrazito popularno odredište među svjetskim facama, a par uživa na luksuznoj jahti, u šetnjama i šopingu te u vožnji jet-skijem.

Par je u javnosti prvi put službeno viđen na ovogodišnjem Wimbledonu gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale, ili možda bolje rečeno ne pratili, jer su bili previše zauzeti razmjenjivanjem nježnosti.

Tom su se prilikom smjestili samo tri reda poviše princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Jeff Bezos je vijest da se razvodi objavio 4. travnja, a samo dan kasnije Lauren je otkrila kako se razvodi od tadašnjeg supruga.

Tako više ništa nije stajalo na putu njihovoj sreći. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +6 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Celebrity Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene