Pokušala se sakriti, ali...

Iva Majoli s novim suprugom snimljena na Stradunu, fotografi ih uhvatili u trenucima opuštanja

Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli i Roberto Calegari Bozo Radic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Roberto Calegari - 8 Iva Majoli i Roberto Calegari - 7 Iva Majoli i Roberto Calegari - 4 Iva Majoli i Roberto Calegari - 3 Iva Majoli i Roberto Calegari - 1 Iva Majoli i Roberto Calegari - 2 Iva Majoli i Roberto Calegari - 5 Iva Majoli i Roberto Calegari - 6 Iva Majoli i Kelly Rutherford Iva Majoli - 2 +20 Iva Majoli Galerija

Iva Majoli i Roberto Calegari snimljeni su na Stradunu, gdje su uživali u opuštenim izdanjima.

Naša bivša tenisačica Iva Majoli uhvaćena je u trenucima uživanja sa svojim novim suprugom, Talijanom Robertom Calegarijem, na dubrovačkom Stradunu, gdje su plijenili poglede prolaznika.

Pogledaj i ovo Iva Majoli "Draga, prekrasna ti je!" Iva Majoli objavila rijetke fotografije svoje kćeri, postala je prava ljepotica i krenula njenim stopama: "Wow, što je genetika čudo!"

Supružnici su snimljeni na terasi jednog kafića, a 45-godišnju Ivu svi su zamijetili iako se pokušala sakriti ispod sunčanih naočala i šilterice. Za šetnju Stradunom obukla je kratku bijelu haljinu i svijetloplavu košulju, dok se Roberto odlučio za ležernu kombinaciju svijetlih hlača i majice.

Iva se nedavno pohvalila putem društvenih mreža da je bila na reviji modnog brenda Genny, a na kojoj se družila s kreativnom direktoricom brenda Sarom Cavazza Facchini i američkom glumicom Kelly Rutherford, koja se proslavila u hit-serijama "Melrose Place" i "Tračerica", dok Roberta nije bilo na vidiku.

Supružnici su u braku od listopada prošle godine, žive u Milanu i često putuju svijetom. Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug bio joj je poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju, koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.  

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 2 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +13 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Nekad i sad Fatalna plavuša koja je nekad žarila i palila danas jedva drži oči otvorene, zbog natečenog i podbuhlog lica teško ju je i prepoznati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene